BAŞI BOŞ KÖPEKLER 30 TAVUĞUNU ÖLDÜRDÜ

Gölcük Değirmendere Şehri Seyir Baraka’nın sahibi Yaşar Örs’ün, kafeteryasının bahçesinde yetiştirdiği tavuklar köpekler tarafından öldürüldü. Örs yaptığı açıklamada, köpekler aç kaldığı için bunları yapılıyor, bu köpeklerin karnını doyurmaları gerekiyor” dedi.

Gölcük’te başı baş gezen köpekler vatandaşlara ve bazı canlılara zarar vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şirinköy’de başı boş köpekler bir bayana saldırmış, hastanelik etmişti şimdi de yine açlıktan tavuklara saldırmaya başladılar.

KÖPEKLERİN KARNINI DOYURMALILAR

Gölcük Değirmendere Şehri Seyir Kafenin bahçesinde yetiştirdiği bir çok tavuğa geçtiğimiz gece saatlerinde başı boş köpekler saldırdı ve yaklaşık 30 tavuğu boğarak öldürdüler. 30 tavuğu köpekler tarafından öldürülen Yaşar Örs  “Sokak hayvanlarının haklarını biz de biliyoruz. Bu noktada hayvanseverlerin biran önce harekete geçerek bu köpeklerin karınlarını doyuracak bir çare bulmaları gerekiyor çünkü çok saldırganlaştılar” dedi.

ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI!

Açıklamasına devam eden Yaşar Örs, “Geçtiğimiz gece saatlerinde kafemin bahçesinde yetiştirdiğim tavuklarıma başı boş köpekler saldırdı. 30 tane tavuğumu boğarak öldürdüler yetkililerin bu başı boş köpekler sorununa acil çözüm bulmalarını istiyorum” dedi. Haber: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − 13 =