LÜTFEN BU SESE KULAK VERİN!

 

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat geçtiğimiz aylarda ameliyat olan ve bir ayağını diğer ayağında da parmaklarını kaybeden ilçemizin sevilen siması Ümit Deniz’e 3 tekerlekli motor almak için yardım kampanyası başlattı.

 

 

 

 

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat önemli bir çağrı da bulundu. Bat, ilçemiz de sevilen bir siması olan ve geçtiğimiz aylarda ameliyat olup, bir ayağını kaybeden, diğer ayağında da parmakları kesilen Ümit Deniz için yardım kampanyası başlattı.

“ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLALIM”

Bat açıklamasında şunları söyledi: “Gölcükümüzün sevilen insanlarından birisi olan Ümit Deniz kardeşimiz şeker hastalığından dolayı iki ayağında kesilen kısımlar nedeniyle yürüme zorluğu çekmektedir. Yeniden çalışabilmesi ve kendine bakabilmesi için acil 3 tekerlekli motordan gerekli. Sponsor olmak ve kardeşimizin duasını almak isteyenlere ihtiyacımız vardır. Allah rızası için yardımcı olalım. Her bağış bir umut demektir” dedi.  İletişim için TEL :0/532/350/50/59 Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 + = 90