BU SESİ MUTLAKA DİNLEYİN

 

 

 

 

 

Yenilenen konsepti ile Gölcüklülerin vazgeçilmez adresi olmaya aday olan Foogy Cafe’de Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik keyfi yaşanıyor. İş stresinden uzaklaşıp, arkadaş grubunuzla gönlünüzce eğlenebileceğiniz canlı müzikte sizleri tam bir müzik ziyafeti bekliyor. İlçemizin muhteşem sesi Okan Yıldırım’ı mutlaka dinleyin.

 

 

 

 

Değirmendere – Gölcük minibüslerinin ilçemiz merkezinde kalktığı noktanın hemen yanında bulunan Foogy Cafe’de her Cuma ve Cumartesi günleri Saat 20:00’da başlayan ve 24:00’a kadar süren canlı müzik programında ilçemizin güçlü ve muhteşem sesi ve gitarı ile Okan Yıldırım sizlerle olacak. Serdar Armağan bağlama da, Cemal Barış’ta elektronik gitarı en güzel şarkıları ve isteklerinizi sizler için seslendirecek ve çalacak.

 

NARGİLE EŞLİĞİNDE CANLI MÜZİK KEYFİ

 

İki genç yatırımcı Bekir Ata ve Hanefi Eren ait olan Foogy Cafe, yapılan yatırım ile konsept değişikliği sonrasında A’dan Z’ye yenilenmiş ve yeni hali büyük beğeni toplamıştı. Üstü açılıp, kapana bilen iç mekanı ve yenilenen bahçesiyle farkını ortaya koyan Foogy Cafe kaliteli ve bol nargile çeşitleriyle de beğeni topluyor, hem de uygun fiyata en kalitesini sizlere sunuyor. Sizler nargilenizi, kahvenizi ve çayınızı içerken, bir yandan da en güncel şarkıları canlı olarak dinleyebilirsiniz.

 

FOOGY CAFE SİZLERİ BEKLİYOR

 

Foogy Cafe de ayrıca, özel olarak hazırlanan nefis Türk Kahvesi, özel karışımla hazırlanan siyah çay, bitki çayları, soğuk içecek çeşitleriyle arkadaşlarınızla sohbet edip, hoşça vakit geçirmek isteyenlere en iyi hizmeti verirken, zengin yiyecek menüsü ile de farkını ortaya kokuyor. Eğer çarşı içindeyseniz ve şık bir ortamda bir şeyler yeyip, içmek isterseniz Foogy Cafe sizleri bekliyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 − 14 =