EYT’DEN TEŞEKKÜR “BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERMİŞTİR”

Ülkemizin,  kanayan bir yarası halinde sürmekte olan  EYT,  ABO, GSS
sorunlarını paylaşmak için  Kocaeli EYT SYD Derneği yöneticileri, bilge sendikacı Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin SARI ile bir araya geldiler.

Geçtiğimiz günlerde  Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı’nın, emeklilikte yaşa takılanların durumunu “İnsafsızlık” olarak niteleyerek çözüm istemiş,  Emeklilikte yaşa takılanların durumu için “Ülkemizde adeta kangren olmuş bir konu” dur demişti.

“Yıllarca vergi ve sigortasını ödemiş, birkaç kuruş geliriyle yaşamını sürdürmeye çalışanlara böyle bir kader reva görülemez” evet tam da bu cümle Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin SARI’nın söylemidir. İşçinin, emekçisinin hakları noktasında Kocaeli EYT SYD Derneği yöneticileri ile sorunları dinleme ve paylaşmak adına bir araya gelen başkan Sarı, yöneticilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERDİ

Kocaeli EYT SYD Dernek yöneticileri, “Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, fikir ve yaklaşımlarıyla  Emeklilikte Hak mağduriyetinin ciddi bir sorun olduğunu   haklı mücadelemizi  doğru  bularak EYT’nin yanında ve  her zaman için desteklerini esirgemeyeceğini,   çok içten ve samimi  duygularını bizimle paylaşması  her fırsatta  EYT  ABO  GS mağduriyetlerini  dile getireceğini söylemesi üzerine  tüm EYT mağdurları için sevincimizi kendisine ilettik.
Tekrar Lastik İş Genel Başkanı Sayın  Alaaddin SARI’ya çalışma hayatında başarılar dileyerek, teşekkür ediyoruz” dediler.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA  DERNEĞİ
KOCAELİ

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 5 =