ELLİBEŞ’İ DUYGULANDIRAN VİDEO

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir program düzenlendi. Hasan Bat ve engelliler örnek bir ev sahipliği yaparken Başkan Ellibeş için hazırlanan video duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Engelliler Gölcük’te bir çok hizmetle engelsiz bir yaşam sürdüklerini dile getirdiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm Dünya’da olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçemizde öğlen saatlerinde yapılan tören sonrasında Saat: 14:00’da Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde program yapıldı. Programa onlarca engelli katılırken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şişman, Ali İhsan Uzuner ve İbrahim Özkul, AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adayı Av.Yıldırım Sezer katılım sağladı.

ELLİBEŞ ÇOK DUYGULANDI

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve engelliler yine örnek bir ev sahipliği yaptılar. İlk olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile ilgili bir video gösterildi. Video da Gölcüklü engelliler Başkan Ellibeş’in onların hayatını kolaylaştıran hizmetler yaptığından dolayı teşekkürleri yer aldı. Engelsiz Yaşam Merkezi projesini hayata geçiren ve engellilerin sokağa ve sosyal hayata katılmasını sağlayan Başkan Ellibeş’e şükranlarını ilettiler.

SİZLER İYİ Kİ VARSINIZ

Başkan Ellibeş bu videolardan dolayı çok duygulanırken, Hasan Bat ve engellilere teşekkürlerini iletti ve şunları söyledi: “Sizler iyi varsınız. Beni çok mutlu ettiniz. Teşekkürlerimi sunuyorum. Biz kentin herkesimine hizmet üretmek için 15 yıl boyunca çalıştık. Bu yıllar içerisinde şimdi görüyorum ki hizmete soktuğumuz en anlamlı proje engelsiz yaşam merkezi olmuş. Hasan Başkan ve sizlerde burayı çok güzel şekilde kullandınız. Bundan sonra aynı şekilde hizmetlerinize devam edeceksiniz. Başarılarınız devam etsin, iyi varsınız” dedi. Konuşmanın ardından Bat, Ellibeş’e Arapça elif yazan muhteşem bir tablo hediye etti. Sonrasında da engelli genç Bilal Eser ebru yaptı. Yaptığı ebru çok beğenildi. Sonrasında da ise Engelsiz Yaşam Merkezindeki program son buldu.  Haber: Serkan SIDAL

  

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − = 37