GURURUMUZ OLDULAR

 

 

 

Sensitive Premium Resort otelde düzenlenen yarışmada Gölcüklü Dilara Özmeral Microblading dalında  1. olup ödül alırken .2.liği Gölcüklü Tülay Aksu aldı.

 

 

 

Gölcük Berberler ve Kuaför Odası öncülüğünde Antalya’nın Belek ilçesi Sensitive Premium Resort  otelinde düzenlenen eğitime  katılan Gölcük  Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, Dilara Özmeral,Tülay Aksu,İrem Doğan, eğitimi başarı ile tamamlayıp ödülle dönüyorlar.

 

ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

Berberler ve Kuaförlerin tedarikcisi İsmail Kudu’nun organize ettiği Selin Süremen Hocanın eğitim verdiği Sensitive Premium Resort otelde düzenlenen yarışmada Gölcüklü Dilara Özmeral Microblading dalında  1. olup ödül alırken .2.liği Gölcüklü Tülay Aksu aldı. Antalya Belek Sensitive Premium Resort otelde düzenelenen eğitimde başarılı olan Gölcüklü kuaförler Dilara Özmeral ve Tülay Aksu  Gölcük  Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı  Mevlüt Gül , Artistik Derneği başkanı, Gökhan Ergin, Organizasyonu düzenleyen  İsmail Kudu ile  Hocaları Selin Süremen’e  destekleri için çok teşekkür ettiler.

GÜL ARKADAŞLARINI KUTLADI

Gölcük Berler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül “Belekte düzenlenen eğtime katılan ve ödül alan bayan arkadaşlarımı kutluyoum. Her zaman söylerim eğitim her başarının ardındaki gerçektir.Her ne olursa olsun,hangi meslek dalında olursanız olun mutlaka iyi eğitim almalısınız. Gelişen ve değişen şartları yakından takp edip günü yakalamak için eğitim şart bu gün iki ödülle Gölcük’e dönüyorsak aldığımız eğitimin faydasını gördük demektir. Dilara Özmeral ve Tülay Aksu’yu kutluyorum. Camiamıza böyle güzel imkan sağlayan organize heyetini ve eğitim veren hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 29 =