GÖLCÜK’TEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP GÖNDERDİ

 

 

Gölcük’ün renkli siması Vahdettin Yeşil, Ankara’da devlet büyüklerine gönderdiği mektuplarla tanınıyor. Yeşil en son da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektup gönderdi ve bunu da fakslayarak kendisine ulaştırdı. Yeşil gönderdiği mektupta ise bir oğlunun subay bir oğlununda astsubay olduğunu belirtip, kızının da daha önce askeri hastanede hemşire olduğunu dile getirdi ve Afrin’de devam eden harekatta yaralananların askeri hastanelerde daha iyi tedavi edileceğine dikkat çekip, askeri hastanelerin tekrar açılmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan istedi.

 

 

 

 

 

Gölcük’ün renkli siması Vahdettin Yeşil, Ankara’da devlet büyüklerine gönderdiği mektuplarla tanınıyor. Yeşil en son da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektup gönderdi. Yeşil’in faks yoluyla gönderdiği mektubunda şunları dile getirdi: “Sayın Cumhurbaşkanım önce en derin saygı ve selamlarımı sunarak Allah (c.c.) yardımcınız olmasını diliyorum.

2 OĞLU ASKER 1 KIZI DA HEMŞİRE

Sayın Cumhurbaşkanın 15 Temmuz hain kalkışmasından sonra bir kısım askeri kurumların kapatılmasına karar verilmiş ve hemen uygulamaya konulmuştur. Bu minvalde vatanımızın bekçileri Kahraman TSK personelinin, İç ve Dış Güvenliğimize tehdit oluşturan ve günümüzde Beka sorunu oluşturmasını engellemek halkalitoplukonutlari.com için yapılan El Bab Fırat Kalkanı ve şuan yapılmakta olan Afrin Zeytin Dalı Harekatında hayatı pahasına mücadeleleri devam etmektedir. Bu harekatı canı gönülden destekliyorum. Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik görevlilerimizin bu mücadelede şehit olanlarına Yüce Allahtan (c.c) Rahmet diliyorum. Gazilerimize de Yüce Rabbimizin Şafi ismi ile acil şifalar vermesini temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanım Kamuda 26 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldum. 2 erkek 1 kız çocuk babasıyım. 2 erkek çocuğumun halen biri Subay, biri Astsubay olarak görev yapmaktadırlar. Kızım ise Askeri Hemşire olarak görev yapmaktayken Asker Hastanelerinin kapatılarak Devlet Hastanelerine devredilmesinden dolayı Devlet Hastanesi Acil Servisine görevlendirilmiştir.

ASKERİ HASTANELERİN AÇILMASINI İSTEDİ

Sayın Cumhurbaşkanım yukarıda beyan ettiğim sebeplerden dolayı yakından tanıma şerefine eriştiğim Asker Hastanelerinin kapatılmasının hata olduğu kanaatindeyim ve bu konuda tarafınızın da yanlış bilgilendirildiğinize inanıyorum. Şöyle ki: halen devam eden Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nın bugün itibarıyla 27. günündeyiz ve Kahramanlarımızdan Gazi olanların tedavisinin bir an evvel yapılması ve sağlıklı bir şekilde kalan ömürlerini tamamlamaları için konusunda uzman hekim ve hemşireler tarafından alt yapısı olan hastanelerde tedavilerinin sağlanması gereği ortaya çıkmıştır. Kapatılan Asker hastanelerinin, yetişmiş vatanına aşk derecesinde sevgi ile bağlı personelinin toplanarak en azından harekât bölgesinde bir sahra hastanesi kurularak ilk müdahalelerin yapılması Yüce Allah’ın takdiri dışında şehit sayımızı azaltacaktır inancındayım.

“HAİNLER GEREKTİĞİ CEZALARI ÇEKECEKTİR”

Hain FETO elemanlarının sirayet ettiği kurumlar sadece askeri birlik ve kurumlar olmayıp devletin bütün birimlerinde yuvalandıkları yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkartılmış ve adalete teslim edilmişlerdir. Hainliklerinin gerektirdiği cezaları alacaklarına dair inancım tamdır. Bu kurumlar hainler çalıştı diye kapatılmamıştır. Kapatılması maltepeozel.com da uygun olmazdı zaten. Bundan dolayı Asker Hastanelerinin kapatılması uygun olmadığı yaşadığımız olaylarla ortaya çıkmıştır. Osmanlı döneminden bu tarafa ordunun ihtiyacını karşılayan Hastaneler askerle birlikte cephede görev yapmıştır. Dünyanın birçok büyük ordusunun Hastane ve Revirleri taksimpark.com halen birliklerle birlikte hareket etmekte ve görev yapmaktadır.

 

“CUMHURBAŞKANI CUMHURUN İSTEKLERİNE KULAK VERİR”

Sayın Cumhurbaşkanım İktidarınız döneminde Türkiye, deki gelişme ve dönüşmeyi görüyor ve hissediyorum. Vatan evlatlarının memleketlerine daha fazla hizmet vermelerini hayatta kalmalarını sağlayarak yerine getirebiliriz inancımı Asker babası bir vatandaş olarak Zat-ı Alinizden istirham ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanım Cumhurun istekleri ve taleplerine kulak veren bir olduğunuzu biliyor ve sizden bu talebimin gereğini yerine getireceğinize olan inancımı koruyarak çalışmalarınızda başarılar, Kahraman Ordumuza da çıkmış olduğu seferden dolayı Yüce Allah’tan zaferlerle dönmelerini temenni ediyorum. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun. Amin. 16.02.2018″ dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Print
şen balık
Untitled-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5