“Milletimiz hala bize yürekten inanıyor”

Seçim çalışmaları kapsamında Gölcük’ü her gün bir milletvekili ziyaret etmeye devam ediyor. Gölcük Ak Parti Teşkilatının bugün konuğu Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu oldu. Katırcıoğlu’nu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken parti binasında karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortam içerisinde geçen ziyarette Vekil Katırcıoğlu, 31 Mart yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi.

“Dava aşkı olan insanları her zaman içimizde barındırıyoruz”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Seçimler, kongreler, aday değişimleri, süreçleri yeni bir kan, yeni bir tazelik, yeni bir heyecanlanmadır. Çok önemlidir. Bu süreci yönetmekte siyasi partilerde cidden çok zordur. Eğer iyi yönetebilirseniz siz daha güçlenerek, büyüyerek, enerjinizi toparlayarak yolunuza devam edersiniz. Evet, biz aslında içimizde siyasetçi yetiştiren, hem belediye başkanı, hem meclis üyeleri hem milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları ile içimizde bir büyük aile olmanın gereği her kademeye yetiştirebilecek liyakat, ehliyet, bilgi, birikim, dava aşkı olan insanları her zaman içimizde barındırıyoruz. Onları adeta büyütüyoruz ve yetiştiriyoruz. Zamanı sırası geldiği zaman onlar bu alanlara milletimizin teveccühüyle geliyor, o görevleri alıyor ve hizmete devam ediyorlar” diye belirtti.

“Gölcük her zaman şanslıydı”

Sözlerinin devamında Katırcıoğlu; “Hizmetkar olmaya çıktığımız bu yolda en iyi hizmetleri yerine getirmeye gayret ediyorlar ki 16 yıl bunu o kadar doğru yapmışız ki milletimizden kopmadan, onun sesine kulak veren, dinleyen ve yerine getiren bir parti olarak da 16 yıl halkımız bize teveccüh ediyor. ‘Buyurun ülkeyi siz yönetin. Bu şehri siz yönetin. İlçemizi siz yönetin’ diye. İşte bir örnek de burası, Gölcük. Mehmet Ellibeş başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel işlere imza attı. Daha da olsaydı yine atacaktı. Ama bugün arkadaşımız Ali Yıldırım Sezer ile yolumuza devam edeceğiz. Yine Mehmet Ellibeş başkanımız olacak. Yine geçmiş aday adaylarımız bizimle birlikte olacak. Beraber kol kola, omuz omuza ülke için hizmet etmeye vatanımız, bayrağımız, ülkemiz için devam edeceğiz. Ve bu anlamda da Gölcük her zaman şanslıydı, bugün daha çok şanslı” dedi.

“Milletimiz hala bize yürekten inanıyor”

Vekil Katırcıoğlu son olarak; “Biz en yüksek nasıl oy alırız onun çalışmasına başladık. Biliyorsunuz daha çok yeni start verdik. Adayımız belli oldu. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. En az %10 artırmayı hedefliyoruz. Bizim kendi kendimize koyduğumuz bir hedef ve biz bunu daha çok artırabiliriz. Bizim hedefimiz Kocaeli’de 13-0. 12 ilçeyi yine alabilmek, Büyükşehir’i en yüksek oy ile alarak yolumuza devam etmek. Şu an görünen tablo karşısında, sahadayız. Tek tek ilçeleri geziyorum. Milletimiz hala bize yürekten inanıyor. Ben inanıyorum ki Ak Parti Kocaeli’de 1. Parti olarak yoluna devam edecek” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1