Ellibeş yönetimini oluşturuyor

İl Başkanı Mehmet Ellibeş yönetimini oluşturuyor

HAVUZDA 200 İSİM VAR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra il yönetimi listesini oluşturmak için çalışmalarının sonuna geldiği öğrenildi.

Ellibeş, İl Yönetimini oluşturmak için çok detaylı çalışıyor 3 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından göreve 3 hafta sonra atanan Mehmet Ellibeş, il yönetiminin istifasının da genel merkez tarafından alınması sonrasında kendi yönetimini oluşturma çalışmalarını başlattı. Ellibeş’in, il yönetimini bayram tatili sonrası açıklaması bekleniyor.

50 kişilik yönetim oluşturulacak AK Parti il başkanlığına atandıktan sonra il iftarı ve parti bayramlaşmasını yapan Mehmet Ellibeş, genel merkez tarafından il yönetiminin de istifasının alınması nedeniyle il yönetimini oluşturma çalışmalarını da yürüttü.

İstifası alınan yöneticiler dahil olmak üzere ilçe başkanlarından, partinin dinamiklerinden alınan isim önerileri ile birlikte oluşturulan havuz içinden 50 kişilik yönetim oluşturulacak. Ellibeş, partiyi kucaklayacak ve ileriye taşıyacak bir yönetim için ince eleyip sık dokuyor.

Ellibeş’in Yeni Yönetimini bayram sonrası açıklaması bekleniyor Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli teşkilatlarının içinde davalarına gönül veren, hiçbir zaman partiden desteğini esirgemeyen kişilerden il yönetiminin oluşacağını belirtti. Ellibeş, “Biz tüm teşkilatlarımızla uyumlu olacak bir çalışma yaparak, listemizi açıklayacağız” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 31