GÜREL; HALKIMIZ RAHATA KAVUŞACAKTIR

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel,

‘GELECEĞE UMUTLA BAKAN TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, yaptığı açıklamada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerde artan Covid-19 vaka sayılarına dikkat çeken Başkan Gürel, ‘Ülkemizde artan Covid-19 vaka sayıları bizleri tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün itibariyle vaka sayıları 30 bini geçti. Halkımız uzmanların uyarılarını dinlemeli; maske, mesafe ve temizlik kurallarına harfiyen uymalı. Aşılarını olmayan vatandaşlarımız ne yazık ki hastalığın yayılmasına neden oluyor. Bu yüzden aşı olmayan ya da aşılarını tamamlamayan vatandaşlarımız bir an önce aşılarını olmalı, bu sorumluluğu üzerlerinden atmalı’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilk seçimde iktidar olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Gürel, ‘Halkımız ne yazık ki hem ekonomik olarak hem de gelecekleri konusunda umutsuzluğa kapılmış durumda. Vatandaşlar ve esnaflar borçlarını ödemekte ve ay sonunu getirmekte zorluk çekmektedir. Bir çok gencimiz yurt dışı hayali kuruyor, geleceklerini yurt dışında planlıyor. Şunu hiç kimse unutmamalı. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin sigortasıdır. Halkımız ve esnafımız CHP’nin iktidarıyla rahata kavuşacaktır. Çünkü partimiz gelecek adına plan ve projelerini oluşturmaktadır. İlk seçimde milletimizin teveccühü ile iktidar olup, geleceğe umutla bakan bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Halkımız güçlü bir geleceği de CHP ve Millet İttifakında görüyor. Ülkemiz ve Gölcük bizim iktidarımızda hak ettiği yere ulaşacak, güler yüzlü, mutlu insanların yaşadığı örnek bir yer olacaktır’ diye konuştu.

Başkan Gürel, ‘Yapımı hızlı bir şekilde başlayıp kavşak yolları bile yapılan yeni hastanemiz ne zaman faaliyete geçecek? Mevcut hastanemiz böylesi pandemi ve salgın ortamında yetersiz kalmakta ve büyük kısmı da pandemiye ayrılmış bulunmaktadır. Hatta ameliyat olacak hastalarımız odalarında değil de koridorlarda beklemektedir. Bu da sağlık açısından tehlike oluşturmaktadır. Böyle bir ortamda yeni hastanenin bir an önce yapımı tamamlanıp hizmete açılmalıdır. Ama yaklaşık 4 aydır ses seda çıkmayan yeni hastane acaba ne zaman faaliyete geçecektir? Bunu merakla bekliyoruz’ dedi.

Başkan Gürel, son olarak, ‘Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü olarak bizlerde devamlı vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Onların istek ve taleplerini kaydediyoruz. Halkımız gerçekten güzel bir geleceği hak ediyor’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 88