GÖLCÜK’TE O, OKUL KANTİNİNDE KORKUNÇ OLAY!

İlçemizde bulunan Şehit Volkan Tantürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde önceki gün korkunç bir olay meydana geldi. İddaya göre 9. sınıf öğrencisi A.T. İlk ders arasında kantine giderek bir şişe su aldı. Pet şişedeki sudan ilk yudumu aldıktan sonra geri çıkaran A.T. durumu nöbetçi öğretmenlere bildirdi.

Pet şişedeki  maddenin su olmadığının anlaşılması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan A.T. müşahede altına alındı. A.T.’nn sıvıyı içmediği, sadece ağzına aldığı yudumu geri çıkardığı öğrenilirken, dudaklarında yanık oluştu. Hastane polisinin durumu fark etmesi üzerine olayla ilgili Kocaeli Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında kantin görevlisi K.E.’nın ifadesi alındı. K.E.’nın  ifadesinde “Eşim kantine temizlik yapmaya gelmişti. Pet şişeye doldurduğu pas ve kireç çözücü cam kenarında kalmış. Ertesi gün kantine koliyle su geldi. İçinde pas ve kireç çözücü olan şişe, bu su şişelerinin arasına karışmış. Yanlışlıkla da öğrenciye verildi” dediği öğrenildi. Öte yandan incelenen kamera görüntüler K.E.’nın  ifadesini doğruladı.

Okulda bulunan nöbetçi  öğretmenlerin dikkat ve anında müdahalesi sayesinde kurtulan A.T. se, “Ben suyun renginin farklı olduğu gördüm. Kokusu da iğrençti. Ayrıca şişenin kapağı açıktı. Kapağı açarken zorlanmadım. Sadece bir yudum aldım ve geri çıkardım. Çok susamıştım bu nedenle içmek istedim” dediği öğrenildi. A.T. hastaneden taburcu edilirken soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − = 64

  1. Her ne olursa olsun çok dikkatli olunması lazım devamlı malzemelerin gözden geçirilmesi ve kantin şözleşmesininde iptal edilmesi gerekmektedir. Maalesef gölcükteki okul kantinlerinde denetimin olmadığı görülmektedir.