DENİZ TUR, SERVİS KAYIT AVANTAJLARINI BAŞLATTI

Öğrenci ulaşımında yüksek standartlara sahip Deniz Tur’un, erken öğrenci servis kayıtları avantajlarıyla başladı.

TRANSFER, PERSONEL TAŞIMACILIĞI, ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI, VİP TRANSFER, KÜLTÜR GEZİLERİ , OTEL TRANSFER,

FUAR TRANSFER, KURUMSAL SEYAHATLER, TURİZM TAŞIMACILIĞI

İle Deniz Tur, geniş floşu ile güven veren büyük bir firma.

ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Deniz Tur, Özel donanımlı araçları, profesyonel ve eğitimli sürücü ve hostesleri ile güvenliği ön planda tutuyor. Öğrencilerin konforunun yanı sıra velilerine de verdiği güven ile Deniz Tur, öncü firmalarının başında geliyor.

Deneyimli personel kadrosu ve konforlu araç filosu ile kentimizin gözde firması Deniz Tur sahibi Sezgin Deniz, evli ve 1 çocuk babası. Deniz, öğrenci taşımacılığı hakkında bilgiler verdi.

Deniz Tur, öğrenci servis araçları kapsamında;
-Okul taşıtlarımız 28/08/2007 tarih ve 26627 sayılı resmi gazetede yayınlanan okul servis araçları yönetmeliğine tabii, öğrenci taşımacılığına uygun emniyet kemerl

i araçlardan oluşmaktadır diyor ve ekliyor.
Öğrenci servislerimiz 0-3 yaş arasındadır,

-Araçlarımızın hepsi tam klimalıdır,
-Araçlarımız MOBİLİZ Takip Cihazı ile izlenmektedir. Kıymetli velilerimiz, araçlarımızda bulunan GPS sayesinde araçlar kontrol edilebilir durumdadır. Öğrencimizin hangi güzergahta olduğunu, kaç km hızla seyir halinde olduğunu takip edebilirler.

-Öğrencilerimizin tamamı özel sağlık ve ambulans hizmeti anlaşması kapsamında güvence altına alınmıştır. Olası sağlık problemlerine karşılık Medline ile anlaşmamız gereği anında müdahale hizmeti verilmektedir.
-Şoförlerimiz ve rehber personelimiz özel kıyafetli olup, kişisel bakımına özen göstermektedir.
-Araçlarımızın arkasında öğrencilerimizin iniş ve binişleri sırasında yakılmak üzere 30 cm çapında kırmızı ışık ve üzerinde siyah renkte büyük harfle ‘ DUR ‘ yazısı okunacak şekilde tesis edilmektedir.

Öğrencilerimiz bizlere emanettir, biz sizin kıymetli emanetlerinize gözümüz gibi bakıyoruz.

Kıymetli çocuklarımızı en rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamanın ve değerli velilerimizin takdirini toplamanın haklı gururunu yaşamaktayız diyor,

Uğur Mumcu Ortaokulu,  Donanma İlköğretim Okulu,  Atatürk Ortaokulu, Şehit Cengiz Topel İlkokulu, öğrenci erken servis kayıt avantajlarından yararlanmak için 0262 426 00 55 ve 0553 082 89 04 numaralı irtibat numaralarından Deniz Tur’a ulaşabilirsiniz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

97 − = 87