DEĞİRMENDERE’DE KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMASINDA 1 İŞÇİ GÖÇÜKTE KALDI

 

 

 

Gölcük Değirmendere’de yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmaları sırasında toprak kayması meydana geldi. Bir işçi göçük altında kalırken, çıkarılması için 1 saate yakın mücadele verildi. Film gibi bir kurtarma operasyonu ile işçi bulunduğu yerden çıkarıldı.

 

 

 

Olay, sabah saatlerinde Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde köprülü kavşak yapım şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Edip Keskin, şantiyede çalıştığı esnada tonlarca toprak birden üzerine göçtü.

 

TAHTA VE DEMİRLER TEK TEK KESİLDİ

 

Toprak ve beton arasında sıkışan arkadaşlarını gören diğer işçiler durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. İşçinin sıkıştığı yerde köprülü kavşak inşaatının beton ayağı bulunması ekiplerin işini zorlaştırdı. Diğer işçilerinde yardımı ile göçük altında kalan işçinin bulunduğu yerdeki tahta ve demirler kesildi.

 

VİNÇLE YUKARI YA ÇEKTİLER

 

Toprağı genişlettikten sonra itfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi belinden halatla vince bağladı. Kontrollü bir şekilde yukarı çekilen işçi sıkıştığı yerden bir saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinden yapılan yaralı işçi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HABER: SERKAN SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 31 = 36