DEĞİRMENDERE “TARİHİ YALI EVLERİ” SİZLERİ BEKLİYOR

 

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilen Değirmendere Tarihi Yalı Evleri, bünyesinde bulunan otel, restoran ve kafe bölümüyle, hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Gölcük Değirmendere Sahili’nde, aslına sadık kalınarak inşa edilen Gölcük Belediyesi Tarihi Yalı Evleri, normalleşme süreci ile birlikte misafirlerine tekrar kapılarını kullara uymak kaydıyla açtı.

YALI EVLERİNDE; OTEL, RESTORAN, KAFE, KÜTÜPHANE VE SERGİ ALANLARI BULUNUYOR

Değirmendere Tarihi Yalı Evleri, Gölcük Belediyesi tarafından aslına sadık kalınarak inşa edilirken, bünyesinde 12 ayrı binada yer alan; otel, restoran, kafe, kütüphane ve sergi salonları bölümünden oluşuyor.

RESTORANTI ZENGİN BİR MÖNÜYE SAHİP

Gölcük Belediyesi iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilen Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nde, özel olarak hazırlanmış Türk mutfağından seçmelerin yer aldığı zengin bir mönüye sahip.  Tarihi atmosferde akşam yemeğinizi yiyebilir, sabah güne ise özel lezzetlerin bulunduğu kahvaltınızı yaparak başlayabilirsiniz. Kahvaltı; kişi başı 25 TL, serpe kahvaltı ise kişi başı sadece 35 TL. Bunun dışında çayımızı ve kahvenizi yudumlayarak, özel olarak hazırlanmış tatlılardan da yiyebilirsiniz.

KONAK OTEL 19 ODAYLA HİZMET VERİYOR

Ayrıca; her türlü hijyen önlemi alınmış 19 odası bulunan Konak Otel’de, konakla hizmetinden de faydalanabilirsiniz. En güzel anlarınızı muhteşem tarihi atmosferinde yaşamak için Değirmendere Tarihi Yalı Evleri sizleri bekliyor.

Rezervasyon Restoran Telefon: 0 533 052 89 70 – Konak Otel Rezervasyon Telefon: 0 262 427 00 01, ayrıntılı bilgi için: www.golas.com.tr

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =