Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Geleneksel iftarı

Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Geleneksel iftarı
Gün Gelişim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Yazar Fatih Ekinci geleneksel olarak yaptığı iftar programı ile Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezleri personelini Seka Park Teras Kafede iftarda ağırladı.
Gün Gelişim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Yazar Fatih Ekinci geleneksel olarak yaptığı iftar programı ile Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezleri personelini Seka Park Teras Kafede iftarda ağırladı.
Türkiyede ve Kocaeli’de ilk açılan rehabilitasyon merkezi olarak Derince’de faaliyete başlayan Gün Gelişim rehabilitasyon merkezi daha sonra İzmit Yahyakaptan ve Gölcük şubelerini açarak tüm Kocaeliye hitap eder hale geldi. Fatih Ekinci, her yıl ramazan ayında personeline verdiği iftar yemeğini bu yıl da tertip ederek kurumlarında çalışan tüm personeli Teras Kafede bir araya getirdi. Düzenlenen iftar yemeği, Genel Müdür Mustafa Ekinci Yahyakaptan şube Müdürü Mehmet Vefa Okutan Derince şube Müdürü Mehtap Danışman ve Gölcük Şube müdürü Necla Temiz ile tüm personelin katılımıyla gerçekleşti.
Fatih Ekinci; “Biz büyük bir aileyiz”
Programda duygularını aktaran Fatih Ekinci, memnuniyeti dile getirerek; Yaklaşık  150 kişilik kadromuzla kocaman aile olduk. “Engelli eğitimi ve rehabilitasyon alanında önemli bir yol kat ettik. Bizler, çalışma arkadaşlarımızla beraber büyük bir aile olduk. Bunu koparmamalıyız” dedi. Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı. Akşamda Ekinci, iftara katılan personeliyle yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − = 7