Aksayan yer için b, c, d planlarımız hazır

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık basın açıklamasını göndererek Türkiye gündemleri hakkında bazı konuları dile getirdi İlçe Başkanı Çetin Seymen’in gönderdiği basın açıklaması şu şekinde:

Saygıdeğer basın mensupları, öncelikle Irak Kuzeyinde yürütülen Pençe Şimşek Pençe Yıldırım operasyonu kapsamında şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Uz. Çvş Samet Şeker’e, Zeytin Dalı Harekât Bölgesi ve Hatay’da şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz Şahin Sarılmaz, Necati Yatkak ve Halit Altun’a, Eren-11 Operasyonu’nda, Bitlis Tatvan’da çıkan çatışmada Şehit düşen Kahraman Korucumuz Yücel Aki ve Jandarma Teğmenimiz Baki Koçak’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Cennet vatanımızın bekası için hain, alçak, korkak teröristlerle mertçe savaşan şehit Mehmetçiklerimizin isimlerini her daim anacağız. Onların isimleri al bayrağımızın içerisinde ilelebet yaşayacak.

Son zamanlarda İç İşleri Bakanlığımıza, Milli İstihbarat Teşkilatımıza ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mize organize algı operasyonlarına şahit oluyoruz. Bunun sebebi çok açık. Çünkü devletimizin düşmanları can çekişiyorlar, yok oluyorlar. Maşalarını tutan efendileri son demlerini yaşıyor. Sınırlarımız içerisinde terörü tamamen kuruttuk desek yeridir. Sınırlarımızda yıllardır süren diplomatik, sosyolojik, psikolojik ve silahlı kuvvetlerimizle yaptığımız çalışmalar sonuç veriyor. Özellikle SİHA’ların varlığıyla dağ sürüngenleri kafalarını inlerinden çıkaramıyor. Kahraman Mehmetçiğimiz de inlerinde bile olsa alçakları etkisiz hale getirmeyi başarıyor.

Bu konu ile ilgili son güzel haber Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan geldi.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi şu sözlerle ifade etti. ‘’Terör örgütü pkknın üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu “Doktor Hüseyin” kod adlı Selman Bozkır,  Milli İstihbarat Teşkilatı’mızın kahramanları tarafından etkisiz hale getirildi. Hain ve bölücü örgütün Mahmur’u terörün “kuluçka merkezi” olarak kullanmasına müsaade etmeyecek, terörü kaynağında kurutmaya devam edeceğiz.’’ Hamdolsun, şükürler olsun. Vatanımız için mücadele eden tüm güçlerimizin ayaklarına taş değmesin.

Milli Savunma alanındaki çalışmalarımızın yanı sıra, bekamızın en önemli sac ayaklarından biri olan enerjide de çalışmalarımız sürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta yeni bir müjde ile milletimizi sevindirdi. Milli imkanlarımızla, kararlılığımızla, başarıya olan inancımızla Amasra-1 kuyusunda keşfedilen 135 milyar m3 doğalgaz ülkemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Böylelikle Karadeniz’deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Yıllık ortalama 45-50 milyar doğalgaz tüketimimiz var. Bu haline baktığımızda 10 yılın üzerinde ihtiyacımızı karşılayacak gibi duruyor. Yapılan hesaplamalar ve öngörüler buradan çıkacak gazın maliyetin ithal edilen gaza çok daha ucuz olacağını ortaya koyuyor. Bu başarının mimarı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha çok keşfedilecek kaynaklar ve yapacak çok işimiz var.

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak da bu haftayı hareketli geçirdik. Cuma günü Ak Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır’ın ilçemizi ziyaretiyle bir dizi program gerçekleştirdik. İlk olarak İlçe Teşkilatımızdaki buluşmanın ardından Karaköprü mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Daha sonra kurucu ilçe yöneticimiz, geçmiş dönem Gölcük Belediye Başkan Yardımcımız ve istişare kurulu üyemiz Levent Değirmenci’yi, geçmiş dönem İlçe Yöneticilerimiz Keramettin Tetik’i, Mustafa Bahar’ı ve ilçemiz esnaflarından İrfan Kesgin’i ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’de bizlere eşlik ettiler. Ayrıca Kademeli normalleşme ile birlikte mahalle teşkilatlarımız ile yüz yüze gelmenin mutluluğu içerisinde, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Yazlık Merkez Mahallemizin haftalık olağan toplantısına katıldık. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü ziyaretimizi kabul eden tüm hemşehrilerimize, programımıza teşrif eden Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır’a teşekkür ediyorum.

Normalleşme ile birlikte açılan düğün sezonunda hayatlarını birleştiren çiftlerin en mutlu günlerine Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte şahitlik etmeye gayret gösteriyoruz. Esnaf ve STK ziyaretlerimize hız veriyoruz. Mahallelerimiz teşkilat başkanım nezaretinde dimdik ayakta. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız faaliyetlerini sürdürüyorlar. Genel Başkanımızdan mahalle teşkilatlarımıza kadar Ak Parti olarak çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İlk hedefimiz 2023 için kapı kapı dolaşmaya, hemşerilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz. Seçimden seçime değil her gün sahada olan tek teşkilatız. Tüm teşkilat organımızı takip ediyorum. Aksayan bir yer olursa b,c,d planlarımız hazır. Kurumsal anlamda köklü bir yapıyız. Bu da işleyişimizi kolaylaştırıyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyor, hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1