AVUKAT AHMET ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İlçemizde bir ilke imza atan, markalaşma ve kurum kimliğinin vazgeçilmez olduğu şu zamanda,  ilçemize böyle güzel bir hukuk bürosu kazandıran Avukat Ahmet Şahin’i,  yeni ofisinde ziyaret eden hayırlı olsuna gelen ağır misafirleri vardı. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, Kocaeli AK Parti İl Başkan yönetim kurulu üyesi Serkan Ateş, AK Parti İl Başkan yönetim kurulu üyesi Hüseyin Şişman, Gölcük Belediyesi AK Parti meclis üyesi Kadir Özdemir, Gölcük AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Vural Kesgin, Gölcük esnaflarından Mustafa Alkan ziyaret etti.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ” Yaşadığın şehre böyle güzel ve şık bir ofis kazandırmak işine duyduğun saygının göstergesidir. Ben mesleğine ve işine duyduğun saygı gibi görüyorum biraz da bu değişimi. Çok güzel olmuş.  Allah bol kazanç nasip etsin, hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun” ifadelerini kullandı.

AVUKAT ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki dönem Gölcükspor Başkanı Avukat Ahmet Şahin nazik ziyaretlerinden dolayı Kocaeli AK Parti İl Başkanım, abim  Mehmet Ellibeş, Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve beraberinde gelen Serkan Ateş, Hüseyin Şişman, Kadir Özdemir, Vural Kesgin ve Mustafa Alkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 + = 58