CUMHUR İTTİFAKINDAN SERT AÇIKLAMA!

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Cumhur İttifakının siyasi temsilcileri ortak bir basın açıklaması düzenledi. Cumhur İttifakının ilçe başkanları Seymen ve Çakır;  “Belediye başkanımızı hedef alan açıklamaları da dikkatle izliyoruz, taraflı tarafsız herkesin gönlünde yer edinen ve şiarı hizmet olan belediye başkanımıza bu yapılanların sadece bir siyasi oyun olduğunu görüyoruz, ilçemizin kucaklayan belediye başkanımızı yıpratmaya çalışan muhalefete ise İzmit Belediyesine bakmasını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

“HİZMET YOLUNDA ADIMLAR HEP BİRLİKTE ATILMIŞTIR”

Gölcük ilçemiz uzun yıllardır siyasi nezaketin özenle korunduğu bir merkez olma özelliğini sürdürmüştür. Yerel seçimlerin üzerinden geçen iki yılı aşkın bir sürede bu iklimin devam ettiği de malumunuzdur. Belediye meclisinde alınan kararlar genellikle oy birliği ile alınmış, ilçemize hizmet yolunda adımlar da birlikte atılmıştır.

“MUHALEFET İLÇEMİZİN SİYASİ İKLİMİNE ZARAR VERMEYE BAŞLAMIŞTIR”
Ancak üzülerek izliyoruz ki son dönemlerde muhalefetin yerel temsilcilerinde farklı bir ruh hali görülmektedir. Merkezlerinden gelen bir tavsiye veya talimat ile gerçekleştiğini düşündüren hareketlenmeler ilçemizin siyasi iklimine zarar vermeye başlamıştır. 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramında izinsiz alternatif program düzenleyerek başlayan sürecin devamında yapılan açıklamalar gerilimi tırmandırma yolundaki adımların süreceğini gösteriyor.

“HADDİNİ AŞAN CÜMLELERE CEVAP VERME GEREĞİ BİLE DUYMAMIŞTIK”
Bu programda yapılan gündem ile başlayıp devamında gündem dışına çıkarak kullanılan haddi aşan ifadeleri, siyasette acemi bir gencin hezeyanları olarak görmüş, siyasi partiler olarak cevap verme gereği bile duymamıştık. Devamında takip edilen yol ve en son Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ ın da konuya dahil olması ilk bölümde değindiğimiz tavsiye ve talimat tespitini doğrular niteliktedir. Bu iklimin ilçemiz siyasetine katkı sağlamayacağı konusunu halkımızın takdirine sunuyoruz. Genel siyasetteki üsluplarını yerele taşıma yoluna çıkmış yerel siyasetçilere tavsiyemiz de bu yanlış yoldan dönmeleridir.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI HEDEF ALAN AÇIKLAMALARI DİKKATLE İZLİYORUZ”
Görev süresinin önemli bir bölümü  pandemi koşullarında geçirmesine rağmen yaptığı hizmetlerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış belediye başkanımızı hedef alan açıklamaları da dikkatle izliyoruz. Bu süreçte başkanımızın yaptığı uygulama son derece yerinde ve ölçülüdür. İddia edildiği gibi kimsenin ekmeği ile oynanmamış, başkanlık tasarrufu ile idari olarak yapılan bir görevlendirme yine başkanlık tasarrufu ile iptal edilmiştir. İlgili personel eski görevine devam etmektedir.

“SİYASİ MALZEME ARAYORSA SAYIN VEKİL İZMİT BELEDİYESİNE BAKMALIDIR”

Durum böyle olmasına rağmen herkes için kutsal olan ekmek üzerinden siyasi malzeme arayanlar için doğru adres, iktidardan muhalefete geçen belediyelerdeki uygulamalardır. Sayın vekil bu konularla çok dertleniyorsa ise İzmit belediyesinden başlamalıdır.
Her sözleri ile kutuplaşmadan bahsedenler alternatif 19 Mayıs programında günün anlam ve önemi dışında nelerden söz etmişlerdir.
Cumhur ittifakı belediyeleri yapay gündemler yerine hizmet üretmeye devam edecektir. Belediye başkanımıza güven ve desteğimiz tamdır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − 70 =