AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “BAŞARIMIZDAKİ KİLİT NOKTAMIZ TEŞKİLATLARIMIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi.

2020 yılı hem dünyada hem de cennet vatanımızda sınav dolu bir yıl oluyor

Ülkece depremlerle, sellerle, doğal afetlerle karşılaştığımız zor bir haftayı geride bıraktık. Ayrıca Pençe-Kaplan operasyonunda ülkemizin sınır birliği için kutlu bir mücadele içerisinde olan kahraman Mehmetçiklerimizin şehadet haberleri bizleri derinden yaraladı. Operasyonda Şehit olan Uzm. Çvş. Ertuğrul Köse ve Piyade Teğmen Yunus Gül’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bizler şehadet şerbetini içen kahraman Mehmetçiklerimizin gölgesinde güvenli bir şekilde yaşamımızı idame ediyoruz. Allah her birinden binlerce kez razı olsun. Ayrıca Van ve Manisa’da yaşanan depremlerden dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bursa’da selden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 2020 yılı hem dünyada hem de cennet vatanımızda sınav dolu bir yıl oluyor. Rabbim ümmetimizi ve milletimizi tüm felaketlerden esirgesin inşallah.

Türkiye Dünya’da bütün mazlumların yanında olmaya devam edecektir

Geçtiğimiz hafta dış politikada yine ülkemizin konuşulduğu bir hafta oldu. Özellikle Libya’da meşru hükümeti korumak adına kararlılığımızı sürdürüyoruz. Ülkemizi eski hantal yapısına döndürmeye çalışan Batı’nın bazı odakları Libya meselesindeki başarılarımızı gölgelemek adına adımlar atıyor. Bu konuda Fransa Cumhurbaşkanı Libya ve Akdeniz konusunda Devletimizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan bazı mesnetsiz açıklamalarda bulundu. Darbeci Hafter’e destek çıkan Fransa’nın bu tutumu elbette bizi şaşırtmadı. Libya ve Akdeniz’de sömürgeci zihniyetlere izin vermeyecek kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz. Artık eski hantal Türkiye beklentisinde olanlar, hüsrana uğrayacaklarını bilmelidirler. Biz evvelden bu yana darbecilerin değil meşru hükümetlerin ve demokrasinin yanında olduk. Ülkemizde ve elimizden geldiğince dünyada bu konuda net bir tavır koyduk. Kimse bizden darbecilerin, sömürgecilerin yanında olmamızı beklemesin. Türkiye Dünya’da bütün mazlumların yanında olmaya devam edecektir.

Başarımızda mahalle teşkilatlarımızın emekleri oldukça büyük

Ak Parti Gölcük İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı tüm birimlerimizle sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Şehit İsmail Demircan ve Şehit Arif Subaşoğlu’nun ailelerini babalar günü münasebetiyle ziyaret ettik. Nazik kabullerinden ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu vatan için bedenini siper etmiş tüm evlatlarının aileleri bizim ailelerimizdir. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Ayrıca Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde tedavileri süren hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Gençlerle daha fazla bir araya gelme, onların genç fikirlerini alma fırsatını bulduk. Kavaklı Mahalle Teşkilatımızın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldık. Her hafta bir mahalle teşkilatımızın toplantısına katılmaya özen gösteriyoruz. Mahalle teşkilatlarımız Ak Parti’nin başarılarındaki kilit noktalardan biridir. Diğer siyasi partileri de incelediğimizde Mahallelerde bu denli teşkilatlanma ve aktiflik göremezsiniz. Mahallelerimizin dinamik yapısını koruyarak ilerlemeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, bütün felaketlerden ümmetimizi ve milletimizi korumasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 16 = 24