MARMARA İŞ ADAMLARI, GÖLCÜK’TOPLANDI

Gölcük ilçesini üyelerine tanıtmak ve dernek üyelerini Gölcük’lüler ile buluşturmak amacıyla ekim ayı şube temsilcileri toplantısını Gölcük Yalı evlerinde bir kahvaltı ile organize eden Marmara İş Adamları ve Müteahhitler Derneği, Gölcük protokolü ve Gölcüklülerle bir araya geldi.

13 Ekim Pazar günü gerçekleşen kahvaltı programı ile Gölcük protokolü ve Gölcüklülerle buluşan Marmara İş Adamları ve Müteahhitler Derneği, Gölcük’te büyük bir kesimi bir araya getirdi.

150 kişiyi  aşkın değerli misafirin katılımıyla gerçekleşen Gölcük toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Abdullah Köktürk, Gölcük ilçe Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Sayın A. Yıldırım Sezer, Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanı A.Murat Silpagar, Prf Dr. Bahattin Türetken, Prf. Dr. Baran Hanagası, ilce müftüsü İlyas Öztel,  MARİMDER Genel Başkanı M.Zeki Gedikoğlu, Yurt dışı temsilcileri, İstanbul, Kocaeli,   Sanatta, Yalova İl başkanları ile şube başkanları, çeşitli derneklerin federasyon ve genel başkanları, Ak parti ilçe başkanı Çetin Seymen, CHP ilce başkanı Fikret Gürel,  MHP ilce başkanı Bilal Çakır, iYi parti ilce başkanı İsmail Aynacı, Saadet partisi ilce başkanı Yaşar Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Gölcük Esnaf Odası başkanı Necmi Kocaman, pazarcılar odası başkanı, Abdurrezak Tuncer, Çeşitli oda ve stk başkanları ile Gölcükspor baskani Hüseyin Çardak, İzmit Ticaret Odası eski başkanı Semih Barış, Halk ozanımız Aşık Erol Ergani  ile Şair Üstad Selim Kara ve Gölcüklü iş adamları katılım sağladılar.

Marmara İş Adamları ve Müteahhitler Derneği, yüksek katılımlı kahvaltı ile Gölcük protokolü ve Gölcüklü iş adamları ile bir araya gelerek Kentimizi konuştular.

Marmara İş Adamları ve Müteahhitler Derneği, üyesiyim

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman; “bu dernek benimde üye olduğum bir dernektir. Derneğimizin çalışmaları hepimize faydalı olduğu bir dernektir. Aşkımız olan Türkiye Kürdüyle, Türküyle, Çerkezsiyle, Lazıyla, Gürcüsüyle, sağcısıyla, solcusuyla, Alevi’siyle ve Sunisiyle bizim ülkemizdir. Babalarımızdan aldığımız bu vatanımızı daha güçlü bir şekilde çocuklarımıza bırakmak için her birimiz bir iş yapıyoruz. biz siyaset yapıyoruz siz üretiyorsunuz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bu aziz millet tarihte güçlü olduğunda insanlar mutluydu. Şuanda daha güçlü olma yolunda emin adımlarla gidiyoruz. Ama biz güçsüz olduğumuzda insanlık mutsuz oldu. Bizim tekrar güçlü olmamız lazım ki insanlık mutlu olsun. Güçlü olmanın yolu da üretimden geçer. Bir yolu üretimdir, bir yolu birlik beraberlik ve kardeşliktir. Allaha hamd olsun bu konuda sorun yok. Daha çok üretmemiz lazımdır bu konuda sizlere iş düşüyor” dedi.

GEDİKLİOĞLU, ‘GEBZE’NİN MERKEZİNDE KURULDU, MARMARAYA YAYILDI’
MARİMDER Genel Başkanı Mehmet Zeki Gediklioğlu, “Derneğimiz, 1994’te Gebze merkezinde kuruldu ve sonrasında Kocaeli ve Marmara bölgesine yayıldı. 11 il ve 250 ilçede, yaklaşık 25 – 30 yurt dışı temsilciği olan müteahhit, sanayici, bürokrat, teknokratların bir araya gelerek oluşturduğu bir dernektir. 1994’ten beri hem Türkiye genelinde hem de bölgesel olarak faaliyetlerimiz oldu. 1998 yılının Ağustos ayında, Türkiye genelinde deprem konularını işleyen bir dernek olarak gündeme geldik. Yüksek teknolojide yaptığımız bir konferansta Türkiye depreme davetiye çıkardı diye bir konferans vermiştik. Biz haksız olalım demiştik ama 1999 Ağustos’unda ve halen de sarsıntıları devam eden doğa olayları ile yaşamayı sürdürüyoruz. Kendi özeleştirilerimizi yaptık. Müteahhit sektöründe diş doktorluğu yapamıyorum. Ama diş doktorları müteahhitlik yapıyor. Bunu birçok yere belirttik ama halen bir netice almış değiliz” dedi.

SEZER, ‘ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI”
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Ben buradaki toplantıyı iki noktadan önemsiyorum. Birinci nokta, AK Parti Milletvekili ve İlçe Başkanı vardı. Şu an aramızda Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ilçe başkanları burada. Sanayici ve işadamları, oda başkanları burada. Belediye olarak biz de buradayız. Şu an Türkiye’nin güneyinde oluşturulmaya çalışılan bir terör koridoru var. Bunu engellemek için devletimiz, cesaret ve kararlılıkla bunun üzerine gidiyor. İçeride hangi siyasi görüşten olursak olalım birlik ve beraberlik içerisinde olmamız çok önemli. Bu toplulukta bunu gördüğüm için bundan dolayı çok memnun olduğumu söylemek istiyorum. İkinci olarak; rızkın onda dokuzu ticaret ve cesarettedir. Müteahhit arkadaşlarımız, sanayici ve iş adamlarımız, müteşebbisler olarak memleketin kalkınması adına adım attıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz burada 17 Ağustos depremini yaşadık. Müteahhitlik nedir, kimlerin olması gerekir, binaların ne şekilde denetlenmesi gerekir, sonuçların ne olduğunu burada yaşayarak öğrendik. Temennimiz, buradaki seçkin ve nezih insanların da destek ve gayretleri ile Gölcük’te yeniden Kocaeli’nin yıldızı olarak bir ilçe oluşmasını sağlayabilmektir. Bu yönde biz belediye olarak elimizden gelen gayret ne ise bunu göstereceğimizi bilmenizi isteriz. Ben bu imkanı bize sağladıkları için dernek yönetimimize, sizlere de katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 1 =

  1. Programa katılım sağlayan tüm Gölcüklülere ve değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi borç bilirim. Bizlerin amacı, Gölcük ilçemiz iş insanları ile üyelerimizi bir araya getirerek ilçemizin potansiyelini anlatmak ve performansını arttırmaktır. İlçemiz gerek turizm, gerek sanayi, gerekse de hizmet sektörlerinde çok daha ileri performans üretebilecek potansiyele sahiptir. Gayret ve derdimiz Gölcük’ümüz üzerinedir.