CHP’DEN DEĞİRMENDERE MİTİNGİ’NE DAVET

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel 30 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek mitinge Gölcük halkını davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ,Millet İttifakı CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, 2018 yılında yapılan Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı olan Ali Türkşen ve Millet İttifakı, Kocaeli Milletvekillerinin katılımı ile 30 Mart Cumartesi günü Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda saat 16:00 da düzenlenecek mitinge Gölcüklü hemşerilerini davet etti.  Millet İttifakı’nın Değirmendere mitinginde ayrıca Gölcüklü sanatçı Melih Kahveci seslendireceği eserlerle Gölcük halkını coşturacak.

FİKRET GÜREL’DEN DAVET

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, seçim maratonunda sona yaklaşıldığını belirterek, “Kocaeli halkı ve Gölcüklüler 31 Mart’ta sandık başına gidecek ve Belediye Başkanını belirleyecek.  31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Uzunca bir süredir sahalardayız. Gerçekten yoğun bir seçim kampanyası sürdürdük. Seçim çalışmalarında halka indiğimizde büyük teveccüh gördük. Gölcüklülerin bu içten ve samimi destekleri sayesinde bugünlere kadar geldik. Her vatandaşımıza ulaşmaya, herkesin derdini dinlemeye gayret gösterdik. Hiç kimseyi ayrıştırmadan ve sevgi çerçevesinde bir seçim çalışması yaptık. 30 Mart Cumartesi günü büyük mitingimizi Değirmendere’de Çınarlık Meydanı’nda saat 16.00’da gerçekleştireceğiz. Tüm Gölcüklüleri büyük mitingimize bekliyoruz” dedi.

Fikret GÜREL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3