CEVA LOJİSTİK’TE GÜN KADINLARINDI

Kadınların yaşamın her alanında eşit, özgür bireyler olarak var olmalarının önemine dikkat çeken Ceva Lojistik’in Müdürü Malik Hacıoğlu; kadınların emekleri ve yaşamı yeniden üretebilme yetenekleri ile toplumun en önemli dinamiklerinin başında geldiklerini söyledi.

Ceva Lojistik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın çalışanlarını unutmadı.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ceva lojistik  tüm kadın çalışanlarının bu özel gününü,  özel bir yemekle Beyaz Yalı’da kutladı.

“Kadınların hayatımızın her alanında var olduğunu ve var olmaya devam edeceğini söyleyen Ceva Lojistik’in Müdürü Malik Hacıoğlu, kadınlarımızın varlığının tüm evren için önemli olduğunu belirtti.  Sadece ailede, sosyal yaşamda değil iş hayatından da kadınların önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Hacıoğlu, kadınlarla birlikte daha güçlü bir Türkiye’nin olacağına inandığını kaydetti. Gelecek nesillerin kadınların varlığıyla değer kazanacağını anlatan Hacıoğlu, kadınlarımızın hayatın her alanında olması ve değer görmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Kadınlar için daha güzel yarınların olmasını temenni Ceva Lojistik’in Müdürü Malik Hacıoğlu tüm kadın personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı”

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 96