GÖLCÜK BELEDİYESİ DEZENFEKTE EDİLMEYEN CADDE BIRAKMIYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ DEZENFEKTE EDİLMEYEN CADDE BIRAKMIYOR

 

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentimizin dört bir köşesinde Korona Virüs önlemleri kapsamında, dezenfektanlı su ile tüm cadde ve sokakları yıkamaya devam ediyor. Başkan Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları yakından takip ediyor.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentimizin dört bir köşesinde Korona Virüs önlemleri kapsamında, dezenfektanlı su ile cadde ve sokaklarI yıkamaya devam ediyor. Bugün İhsaniye’den başlanırken, diğer mahallelerimizde de gün boyu çalışma devam edecek. Yarın ise Değirmendere ve tüm caddelerinde dezenfektanlı su ile yıkama çalışması sürecek.

BAŞKAN SEZER VATANDAŞLARI UYARDI

İhsaniye meydandaki çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Korona Virüs aldığımız tüm tedbirlerden daha güçlü değildir. Lütfen kurallara uyalım, zaruri olmadıkça evimizden çıkmayalım. Çıktığımız zamanda sosyal mesafeyi koruyalım, temasta bulunmayalım, sık sık ellerimizi sabunlu su ile yıkayalım” diyerek vatandaşları uyardı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =