“GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ”

 

 

 

Vali Hüseyin Aksoy, Gaziler Günü münasebetiyle gazi ve gazi yakınlarını yemekte ağırladı. Programda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün özgürce yaşıyorsak şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

 

 

Gaziler Günü münasebetiyle Vali Hüseyin Aksoy, gazi ve gazi yakınlarını yemekte ağırladı. Antikkapı’da düzenlenen yemeğe Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Jandarma Asayiş Komutanı Yarbay Murat Filiz, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve çok sayıda gazi ile gazi yakını katılım gösterdi. Programda, kentimizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katılımcılarla yakından ilgilendi.

 

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Programda ilk olarak kürsüye çıkan Vali Hüseyin Aksoy, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna ve kurtuluşuna giden yolda çok büyük mücadeleler verildi. Bu noktadan hareketle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Bugün özgürce yaşıyorsak şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bugün bu salonda Kocaeli’deki bütün kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri gazilerimiz ve ailelerimizle birlikte oluyor. Şehit ve gazi ailelerine destek olduğumuzun en güzel örneği bu. Ben başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − 15 =