BÜYÜK AÇILIŞ BUGÜN

Gölcük’te yaptığı yatırımlarla her zaman adından söz ettiren İş adamı Kazım Şen, öyle bir projeye imza attı ki, bu proje çok konuşulacak ve büyük ilgi görecek.

1 .5 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTI

Şirinköy’de bulunan İSU eski Şantiyesi’nin taşınması sonrasında ortaya çıkan arsa üzerine Gölcük Belediyesi’nin yaptığı ihaleyi kazanarak, yap – işlet- devret modeliyle 1.5 milyonluk yatırım yapan ve ilçemize yeni bir mekan kazandıran Kazım Şen, 29 Aralık ( Bugün) Saat 18:00’da açılışa hazırlanıyor.

TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR TESİS

Caffe Gönülçelen’de müşterinin rahatı için en küçük ayrıntısına kadar her şey hayata geçirildi. Muhteşem bir görünümün yanı sıra, dış mekan ısıtmalarından, müzik ve TV yayınına, şık iç mekandan, geniş bir menü ile yiyecek – içecek çeşitlerine kadar, Caffe Gönülçelen hizmetinizde. Mekanda müşteriler için mescitte bulunurken, çocuk parkı da aileler için vazgeçilmez olacak.

1000 KİŞİLİK DÜĞÜN İMKANI

Kafe hizmetlerinin yanı sıra Caffe Gönülçelen’de rüyalarınızı süsleyen düğün, nişan, sünnet, özel gün organizasyonları yapılabilecek. 1000 kişilik dış mekanında düğün organizasyonları için her türlü ayrıntı düşünülürken, bu sezon için rezervasyonda alınmaya da başlandı. Rahat dış mekanında yapılacak düğünler için ekipmanlarda tamamlanırken, açılışa özel kampanyalı fiyatların uygulanacağı belirtildi.

29 ARALIK SAAT 19:00’DA AÇILACAK

1.5 milyon TL’lik yeni yatırımını Gölcük’e kazandıran ve 29 Aralık’ta yemek ikramıyla açılışını gerçekleştirecek olan Kazım Şen gazetemize yaptığı açıklamada, “Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde böyle bir yatırımı gerçekleştirmek kolay olmadı ama bunu başarmanın mutluluğu içindeyim. Belediyenin bizden istediği projenin 10 katı bir yatırımla hayata geçirdiğimiz Caffe Gönülçelen’i ilçe halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

BU SENEYE ÖZEL FİYATLAR

Açıklamalarına devam eden Şen, “Allah izniyle 29 Aralık günü gerçekleştireceğimiz organizasyonla açılışı da yapacağız. Mekanımız da kafe hizmetlerinin yanı sıra düğün hizmeti de verecek. Müşterilerimizin memnuniyeti için her türlü ayrıntıyı düşündük ve yatırımdan kaçınmadık. Düğün, nişan, sünnet organizasyonlarında bu sene açılışa özel fiyatlar Gölcüklüleri bekliyor. Açılışımıza da herkesi bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 73