TÜRK HARB-İŞ’İN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ AÇIKLAMASI!

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak,  28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gökbayrak, “Sözleşme görüşmelerine devam ettik” dedi

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, 31 Mayıs Pazartesi günü Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Binası Turhan Yıldız Toplantı Salonu’nda yapılan 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Gökbayrak; “31 Mayıs 2021 tarihinde Ankara’daki genel merkezimizde, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi’nin üyesi bulunduğu TÜHİS ve Türk Harb-İş Sendikası yetkilileri, 28. Dönem grup toplu iş sözleşme görüşmelerine devam etti” ifadelerini kullandı.

‘TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ’

Başkan Gökbayrak; “7 Haziran 2021 Pazartesi günü, kalan maddelerimizi görüşmek için TÜHİS yetkilileri ile Ankara’daki genel merkezimizde bir toplantı daha yapacağız. 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşme Görüşmelerinin üyelerimize ve Türk Harb-İş Sendikası camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Toplu iş sözleşme görüşmelerinin üyelerimiz adına kazanımlı bir şekilde sonuçlanması için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğimizi belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 + = 73