BURHAN ABİŞ; “ŞİFRE VATANDAŞ”

Gölcük´ün en sevilen ve sayılan isimlerinden olan Burhan Abiş´i ziyaret ettik. Uzun ve çok verimli  bir sohbet gerçekleştirilen ziyarette Abiş, ülke gündemi ve yerel seçimlerle ilgili çok önemli  açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kadim dostu, Kocaeli siyaset arenasının gözde ismi, kentimizin kanaat önderi sıfatı dendiğinde akla gelen bir kimlik olan Saygıdeğer büyüğümüz Burhan Abiş´i geçtiğimiz gün makamında ziyaret ettik. Yoğun olan ülke gündemi ve 31 Mart yerel seçimleri hakkında değerlendirmelerini kaydettik.

REİSİMİZ NE DİYOR?

Recep Tayyip Erdoğan’ın kadim dostu, sevilen isim  “ İyi dinleyin!  Şayet bir şehirde, gönlünü kazanamadıkları tek bir kişi bırakmışlarsa o şehri baştan sona yeniden inşa etseler dahi vazifelerini layıkıyla yerine getirmiş olmayacak”larını ifade eden Abiş  “Bunun için 31 Mart 2019 seçimlerini ‘gönül belediyeciliği’ seçimi olarak görüyoruz “ dedi.

“ADINI BÖYLE KOYDUK  “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”

“Ne yapacağız? Gönülleri fethedeceğiz. Hizmet gerekli ama yeterli değil. Yeterli olan ne? Gönülleri kazanmak . Mesajlarıiyi okumalı belediye başkan adaylarımız  okumalı ve okuduklarını anlayarak yaklaşmalı vatandaşa  Aslında şifre vatandaş, gönülleri kazanmak. Başkan adaylarımız, “her haneye her iş yerine ulaşmalı, sıkmadık el, dokunmadık gönül, fethetmedik kalp bırakmamalı” böyle olduğunda inanıyorum ki başarı kaçınılmaz olacak.”

ATATÜRK SEVGİSİNİ TARTIŞAMAZLAR

“Recep Tayyip Erdoğan’ın, sıkılmadan İstiklal Marşı’nı okuyup okumadığını bahsediyorlar ” diyen Abiş, “Erdoğan, istiklal Marşı’yla Safahat’ı yastık altı kitabı olarak koyup öyle büyümüştür. Siyasete bunları alet etmek ayıptır. Bizleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve inancımızla vuramazlar, eleştiri, farklı düşünce, farklı değerlendirme elbette olacaktır, fakat çirkin siyaset yapmaya gerek yoktur” ifadelerini kullandı.

OYUNLARA GELMEYECEĞİZ KOCAELİ

“Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Birilerinin Türkiye’nin o eski baskıcı, dayatmacı, kara günlerine geri döndürme çabaları da boşunadır. Her zamanki gibi en büyük hakem, milletimize gidecek, çözümü orada arayacağız. Onun için 31 Mart, işte milletin hakemliğine gidilecek olan gündür” ve ben Burhan Abiş olarak, partimin Kocaeli kurucusu olarak Kocaeli’ye ve vatandaşlarımıza güveniyorum”dedi.

“KOCAELİ BU SEÇİMDEN YÜZÜNÜN AKI İLE ÇIKACAKTIR”

Abiş açıklamalarına “2019’un Türkiye, millet ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum ve buradan Kocaeli’nin tüm güzel insanlarını selamlıyorum” diyerek son verdi. HABER: Tuğba ZEREN

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, değerli siyasi büyüğümüze mütevaziliği ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 32 = 35