TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İL BAŞKANIYDI, ŞİMDİ MİLLETVEKİLİ ADAYI!

Temmuz ayında MHP İl Başkanlığı’na, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt atanarak MHP’nin Kocaeli’de ki en genç il başkanı olmuştu.

Yunus Emre Kurt, İl başkanı olduktan sonra  ilçelerde değişiklikler yaptı. “Yetki biz de. Gerekli gördüğümüz yerlerde değişiklikler yapıyoruz. Partimize çok emekleri vardır görev yapan başkanlarımızın. Fakat bu bir bayrak değişimi” diye yorumlamıştı bu değişimleri. Kocaeli’yi yeniden dizayn eden Kurt, Artık sadece başarıları ile anılan bir MHP var olacak” ifadelerini kullanmıştı.

‘GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM’

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Yunus Emre Kurt, ataması kesinleştikten sonra ilk açıklamasını “Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla’nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Gönüller Yapmaya Geldim…” ifadelerini kullanmış ve büyük bir sorumluluğu üstlenmişti.

MESAJI VERMİŞTİ GENÇ BAŞKAN

Eşi Özge Kurt ve oğlu Kahraman Ata Kurt ile birlikte genel merkeze giden MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Semih Yalçın, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter Yaşar Yıldırım, Feti Yıldız, İsmail Faruk Aksu, İsmail Özdemir’i ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret etti. Kurt’un, Yalçın’la verdiği fotoğrafta “Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof.Dr.Semih YALÇIN hocamızı ziyaret ederek ilimizle ilgili bilgileri arz ettim. Değerli başkanımıza her zaman bize destek olması, tecrübesiyle ufkumuzu ve önümüzü açması sebebiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanması dikkat çekti. Kurt’un “önümüzü açtılar” sözleri vekil adayı olacağına dair verdiği net bir mesajdı aslında.

Fakat ülkücü terbiyesi ile büyüyen Kurt, ‘”genel merkez karar verecek” cevabını verdi her söyleminde.

Kurt; Hitabeti çok güçlü, kendini çok iyi ifade edebilen, idealist, vatansever, gözü kara bir siyasetçi. Kocaeli ülkü ocakları il başkanı iken il başkanlığına atanan gelecek vaadeten bir siyasetçi. MHP’de Türkiye’nin en genç il başkanı olarak hafızalara kazınan Kurt’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 2 =