‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE LEKE SÜRDÜRMEMELİLER’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ilçemizde yaptıkları çalışmalar ve ekonomik durum hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel, açıklamasında “Uzun bir aradan sonra Gölcük Belediye Başkanı’nın davetiyle ilçe başkanlarıyla bir araya geldik. Mazeret belirterek katılamayan ilçe başkanlarımız da oldu. Bu durum, söz konusu ilçe başkanlarımızın toplantıyı boykot ettiği anlamına gelmez. Biz Gölcük’te daima seviyeli bir siyaseti ilke edindik. Dolayısıyla birbirimize çamur atmakla, karalamakla bir yere gelemeyiz. Bundan ötürü siyaset yapacağım diyerek ülke gündemini ve özellikle ilçe gündemini geri plana atıp birbirimizi karalamakla, ilçemizde oluşturmaya çalıştığımız ve bunda başarılı olduğumuz istişarenin önüne kimse geçemez. Bu toplantıya geldiğimizde Belediye Başkanı, bu zamana kadar Gölcük için yaptığı çalışmaları bizlere aktardı” dedi.

Sözlerine devam eden Gürel, “Bizler de yapılan projelerde gördüğümüz eksikleri dile getirdik. Eksiksiz projeler için de teşekkür ettik. Halkımızın sorunlarını da dilimiz döndüğünce belirtmeye çalıştık. Bizim daima söylediğimiz gibi önceliğimiz Gölcük’tür. Biz yerel siyasetçilerin ilk amacı, yerelde halkımızın huzuru, mutluluğu, refahı için yapılması gereken projelerin hayata geçirilmesi ve bizlere iletilen sorunları belediyeye aktarmamızdır. Tabii ki temsil ettiğimiz siyasi partilerin icraatlarını ve gündemlerini kamuoyuna aktaracağız ama tekrar söylüyorum ki bizim önceliğimiz daima Gölcük’tür ve Gölcük olmaya da devam edecektir. Ama görülmektedir ki bazı ilçe başkanlarımız, diğer parti ilçe başkanlarına ve siyasi partilerine laf atarak gereksiz gerginlik oluşturmaktadır. Naçizane tavsiyem, Gölcük’te yıllardır oluşturduğumuz ve Türkiye’ye örnek olmasını arzu ettiğimiz birlik ve beraberliğimize leke sürdürmemeleridir” dedi.

Başkan Gürel, ekonomik durumla ilgili olarak konuştu ve “Hükümetin ekonomideki yanlışları ve beceriksizlikleri, halkımızın çektiği geçim sıkıntısını her geçen gün arttırıyor. Son zamanlarda Merkez Bankası’nın faiz oranlarını düşürmesi ile dövizdeki artış, bütün piyasalara yansımıştır. Yıllar sonra motorin, benzini geçmiş, depolar artık tam dolamamakta, bazı yerlerde de şoför esnafı kontak kapatmaya başlamıştır. Bununla birlikte, kış aylarında doğalgazın da yanmaya başlamasıyla hepimizin cebi, yangın yerine dönecektir. Dolar, hızla 10 liraya koşmaktadır. Bununla birlikte, iğneden ipliğe her şey zamlanmaktadır. Elektriğe son bir yılda gelen yüzde 29’luk zam yetmezmiş gibi yüzde 40 – 45 zam daha geleceği dillendirilmektedir” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − 96 =