BU KENT BAŞKANIYLA GURUR DUYUYOR!

Sokağa çıkma yasağının 2. gününde, Gölcük Belediye Personeli ve Başkan Ali Yıldırım Sezer yine sokaktaydı. Sabah saatlerinden itibaren ekmek dağıtımını organize eden Gölcük Belediyesi ekipleri, Sezer’in denetiminde Değirmendere’de cadde ve sokakları yıkadılar.
Gölcük belediyesi temizlik işleri ekipleri Değirmendere sahili ile cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte ettiler.
Başkan Sezer’in, pandemi’nin çıkmasıyla, ilçe için aldığı önlemler, temizlik çalışmaları, kurduğu vefa grupları, bir an olsun durup dinlenmeden çalışması Kocaeli’de bir örnek teşkil ediyor. Vatandaşının taktirini ve memnuniyetini fazlasıyla hak eden başkan yine şehrin sokaklarında, vatandaşı için mesai yapıyor.
Sokağa çıkma yasağının 2. gününde de sabah saatlerinden itibaren sahada olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ” Amacımız vatandaşın hizmetinde aksama olmaması. Ekiplerimizin üstün performansı ve çabası ile dünü ve bugünü sorunsuz bir şekilde atlattık. Gölcük Belediyesi görevinin başında siz müsterih olun demiştik. Vatandaşımız bize inandı..
Biz de onlara mahcup olmamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Bu kent, bu insanlar bu günleri unutmaz, onların sağlığı için gece gündüz çalışan, kendi sağlığını riske atan başkanlarını bu kent unutmaz. Çünkü Gölcük Vefa’dır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 1