CHP’Lİ COŞKUN’DAN SEZER’E AÇIK DESTEK

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, dün çocukluk arkadaşını ziyaret etti. İş insanı Coşkun, 2019 seçimlerinde CHP’li olması  sebebiyle, Sezer’i desteklememişti. Bugün 31 Mart 2024 seçimlerine giderken, Gölcük için verdiği mücadeleye şahit olan arkadaşını 2024 seçimlerinde destekleyeceğini açıkladı. Kaplumbağa Ankastre mağazasını komple Cumhur ittifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı  Sezer afişi ile donatan Coşkun, arkadaşına tam ve güçlü bir destek verdi.

BAŞKAN’DAN ÖZEL ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Gece gündüz sahada olan Sezer, dün özel bir ziyaret gerçekleştirdi.  İlçemizin siyasi olarak gündem oluşturan  iş insanlarından Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kağan Coşkun’u,  aslında çocukluk arkadaşını ziyaret etti Başkan Sezer.

CHP’Lİ COŞKUN’DAN SEZER’E AÇIK DESTEK

Beraber büyüdüğü çocukluk arkadaşını ziyaret eden Sezer, Ahmet Kağan Coşkun’un sıcak karşılamasıyla karşılandı. Ziyarette iki arkadaş hem geçmişi yad etti, hem de Gölcük’ü konuştu. Coşkun, Başkan Sezer’e; Gölcük Sezer yönetimde geçen beş  senede  başarılı bir şekilde yönetildi. Kentsel Dönüşüm projesinin başlatılması için verilen mücadelenin sonuçlandırılması ve projeye başlanılması sebebi ile teşekkür etti.

BAŞKAN SEZER, ÇOCUKLUK ARKADAŞINA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Sezer,  ‘Ahmet Kağan Coşkun’un seçimlerindeki şahsi destekleri için teşekkür etti. Gölcük’ün hak ettiğine kavuşuma yolunda her zaman belediyemize desteklerini esirgemediğinin altını çizdi. Cumartesi günü yapılacak olan Aday Tanıtım toplantısına davet etti.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − = 78