BU KAMPANYAYA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Gölcük’ün başarılı berberlerinden ve Gönüllü itfaiyeci, ayrıca yardım sever esnaf İsmail Ak boş durmuyor. Geçtiğimiz hafta başlattığı “Bir botta senden” kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Pazar günü son bulucak kampanya sonrasında İsmail Ak botları bizzat giderek kendi teslim edecek.


Gölcüklü yardım sever esnaf, gönüllü itfaiyeci, Şirinköy’de berberlik yapan İsmail Ak, geçtiğimiz hafta bir botta senden adlı bir kampanya başlatmıştı. Kampanya sonunda toplanan botları, Türkmen Dağında Bayırbucak’ta yaşayan çocuklara gönderecek. İşte “Bir botta Senden” kampanyasında Gölcüklüler sessiz kalmadı ve kampanyaya destek çığ gibi büyüyor.

KAMPANYA PAZAR GÜNÜ SON BULACAK

Gölcük Şirinköy’de faaliyet gösteren Berber İsmail Ak tarafından başlatılan “Bir Bot da Senden” kampansasında Gölcüklü esnaflar hayırseverler tarafından büyük destek olurken İsmail Ak yaptığı açıklamada, “Bir botta senden kampanyasına Gölcüklü esnaflarımız hayır severlerimiz büyük destek oluyorlar. Kampanyamız Pazar günü sona erecek. Yardımları bizzat kendim götürüp, buradaki çocuklarımıza botları teslim edeceğim. Pazar gününe kadar kampanyamız devam edecek olurken bu kampanyaya destek olacak olanların en kısa sürede bana ulaşmalarını istiyorum” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =