BAŞKAN SEZER; ‘MUCİZELERE TANIKLIK EDİYORUZ’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 6 Şubat Depremi’nde en çok zarar gören şehirlerden biri olan Hatay’da. Depremde büyük yıkım yaşayan Hatay’da afetzedelerin acısını ve ihtiyaçlarını paylaşmaya devam eden başkan Sezer, Gölcük Belediyesi personeli ve çok sayıda iş makinesi ile   Hatay’da çalışmalara devam ediyor. Başkan Sezer; Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın başkanlığında, Hatay Bölge Koordinatörü Amasya Valisi Mustafa Masatlı katılımıyla düzenlenen koordinasyon toplantısında; Hatay ilinin tüm ilçelerinin ilaçlanması, vektör mücadelesi, dezenfeksiyon ve hijyenin sağlanması konusunda koordinasyon yetkilisi olarak görevlendirilmiş olup, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
CANLA BAŞLA MÜCADELE
Hatay’da, salgın hastalık çıkmasını engellemek amacıyla; ilaçlama ve dezenfeksiyon vb çalışmalarla hijyenin sağlanmasıyla ilgili, tüm ilçeler ile yardımcı olacak belediyeler arasındaki koordinasyonun sağlanması, konuyla ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesi konusunda Başkan Sezer ve personeli Defne İlçesi ve Antakya başta olmak üzere ilaçlana, vektör mücadelesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
300 KAMYONDAN FAZLA ÇÖP TEMİZLENDİ, KUŞLARIN DOĞAL YAŞAM ALANI TEKRAR OLUŞTURULDU
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Hatay Samandağ Milleyha Kuş Cenneti’ne dökülen 300 kamyondan fazla çöpü Gebze Belediyesi’nin koordinasyonunda, temizledi. Gölcük Belediyesi ekipleri Hatay Samandağ Milleyha Kuş Cenneti’ne dökülen 300 kamyondan fazla çöpü baştan sona temizleyerek, Hatay Samandağ Milleyha Kuş Cenneti,  kuşların ve doğal yaşamın devamı için uygun hale getirildi.
‘MİRAÇ KANDİLİ TÜM İNSANLIĞA HUZUR GETİRSİN, MİLLETİMİZ İÇİNDE HAYIRLARA VESİLE OLSUN’
Başkan Sezer; Milletçe zor sınavlardan geçiyoruz. Miraç Kandili, içerisinde büyük hikmetler biriktiren, mucizelerle dolu bir zaman dilimi. Hassas dönemlerden geçtiğimiz ve mucizelere tanıklık ettiğimiz şu günleri Rabbim, Miraç hürmetine, daha kolay atlatmamızı nasip eylesin. Bu vesileyle Gölcük’lü hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kutlu gece, yaralarımızın bir an önce sarılmasına, birlik ve beraberliğin yüceltilmesine vesile olsun inşallah.  Asrın felaketinde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 − 70 =