GÖLCÜK’ÜN ÖRNEK ESNAFI

 

 

 

 

İlçemizde bulunan VAV Organizasyon’da şehit ailelerine sünnet ve düğün organizasyonları ücretsiz. Bunu dükkanına tabela yaptırarak asan Organizatör Hüsamettin Karakaya, tabelaya da “Ücreti babaları tarafından ödenmiştir” diye yazdı.

 

 

 

 

Piyalepaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, 630’uncu Sokak No:4 TASO Market karşısı adresinde bulunan, Hüsamettin Karakaya’ya ait olan VAV Organizasyon örnek bir kampanyaya imza atıyor. VAV Organizasyon’da şehit ailelerine sünnet ve düğün organizasyonları ücretsiz. Bunu dükkanına tabela yaptırıp asan Organizatör Hüsamettin Karakaya, tabelaya da “Ücreti babaları tarafından ödenmiştir” diye de yazdı.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIM

Bu davranışı ile takdir toplayan Karakaya, bu vatan için şehit düşmüş tüm asker ve polislere minnettar olduğunu, böyle bir kampanya yaparak kendince ailelerine faydalı olmak istediğini dile getirdi. İlçemizde ki şehit ailelerine de bu konuda kendine ulaşmaları için çağrı da bulundu. VAV Organizasyon ilçemiz genelinde düğün ve sünnet organizasyonları yapıyor ayrıca sünnet ve gelin arabalarını da süslüyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 533 771 91 06 – 0 541 749 49 41 nolu telefonları arayabilir. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 1 =