“BU BAYRAM BİRBİRİMİZE DAHA CANDAN SARILALIM”

 

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Alp mesajında, “Bu mübarek kurban bayramında birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp bayram mesajında şunları söyledi: “Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir.

 

Onun için gelin, bu mübarek kurban bayramında birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim. Bayramlar bunun için vardır; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar, bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın Gölcükümüze, ülkemize, milletimize ve İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni eder, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 3 =