Emeklilikte Yaşa Takılanlara kötü haber

Emeklilikte Yaşa Takılanlara kötü haber.

Yaşa takılan yüz binlerce kişi, bu konuda bir düzenleme bekliyor. Son olarak geçtiğimiz gün Maltepe Miting alanında bir araya gelen ve büyük bir kalabalık olulturarak seslerini duyuran emeklilikte yaşa takılanlar, haklarını istedi.

Bu konuda ise bir düzenleme henüz gelmedi.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Gazeteci Murat Polat , bugün kaleme aldığı yazısında önemli ifadeler kullandı. AK Partili üst düzey bir yetkiliden bilgi aldığını aktaran Polat, bu ismi EYThakkında “Yaşa takılanlar kanunu çıkarsa ekonomi çöker” dediğini aktardı.

3-5 YILA BÖYLE BİR SORUN KALMAYACAK

Polat kaleme aldığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Ak Parti’li bir üst düzey yetkili Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkmaz bu devlete büyük bir yük getirir dedi. yetkili ülkemizde 3 veya 5 yıl sonra Emeklilikte yaşa takılanlar diye bir şey kalmayacak dedi.

Ak Parti’li yetkili her yıl yaşını dolduran binlerce Emeklilikte yaşa Takılan zaten emekli oluyor diyerek birkaç yıl sonra Yaşa Takılanlar diye bir şey kalmayacak dedi.”

MHP ÇEKİMSER KALDI

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi seçim beyannamesinde yaşa takılanlar meselesini çözeceklerini aktaran MHP , seçimden sonra Mecliste EYT için çekimser kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Emeklilikte Yaşa Takılanlara sert tepki göstererek bu yasanın çıkmayacağını söylemişti.

İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım ise Emeklilikte Yaşa Takılanlara sabırlı olun bu işin takipçisi olacağım demişti.

Özetle Murat Polat, AK Partili ismnin EYT’liler için olumlu konuşmadı

kaynak:kamubülteni.com

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − = 48