AK PARTİ GÖLCÜK ‘BİSMİLLAH’ DEDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2.tura kaldığının açıklanmasıyla birlikte çalışmalara vakit kaybetmeden başlayan AK Parti Gölcük  İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, ‘Birlikte Yol haritamızı oluşturduk, Haydi Bismillah dedi

Başkan Seymen; ‘14 Mayıs 2023 seçimlerinin Cumhuriyet tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olması, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mizin Ülkemizde demokrasiyi ne denli tesis ettiğinin göstergesidir. Demokrasi şöleninde milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Tura gitmesi kararını vermekle birlikte en fazla oyu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize vermiştir.

Seçim sonucunda partimiz birinci parti olmuş, Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakımız kazanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ikinci olan adaydan yaklaşık 3 milyon oy fazla alarak milletimiz tarafından birinci olarak tercih edilmiştir. Bu sonuç milletimizin Recep Tayyip Erdoğan’a inandığını ve onayladığını göstermektedir.

Diğer yandan CHP, HDP, İyi Parti ve diğer tüm bileşenlerinin milletimiz nezdinde toplam karşılığını da gözler önüne sunmuştur.

Ayrıca siyaseti sosyal medyada yapanların, manipülasyon çeşitlerine milyar liralar harcayanların kaybettiği, enerjisini sahada olmayı vatandaşın gönlüne dokunmaya veren kazandığı bir seçim olmuştur.

Bugünden itibaren Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren tüm hemşehrilerimizle birlikte aziz milletimizin gönlüne girmek için daha çok çalışacağız ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + = 10