GÖLCÜK’ÜN GURURU KEREM AKTÜRKOĞLU GÖLCÜK’TE!

Gölcüklü gururumuz Kerem Aktürkoğlu’nu artık dünya tanıyor desek fazla söylememiş oluruz. Galatasaray’da forma giyen takımın gözde futbolcularından Kerem Aktürkoğlu her geçen gün futbol kariyerinde ki başarısına yenilerini ekliyor.

Galatasaray’ın başarılı futbocusu 23 yaşındaki Gölcük’ün gururu Kerem Aktürkoğlu futbolda ki başarısıyla namı artık Türkiye sınırlarını aştı. Fakat bizim evladımız olan Kerem Aktürkoğlu asla yaşadığı şehri ve bu şehir insanına olan kadirşinaslığını kaybetmiyor.

Gölcük’e geldiği her fırsatta yetiştiği Hisareyn Spor Kulübü’nün ziyaret eden başarılı futbolcu yine eski kulübünü ziyaret etti.

Futbol başarısının yanında,  Ahde vefasıyla gönüllerde ayrı bir yeri olan Aktürkoğlu, babası Ömer Faruk Aktürkoğlu ve kardeşi Selim Aktürkoğlu ile birlikte eski kulübünü ziyaret etti.

Hisareyn Spor Kulübüb sosyal medya hesabı üzerinden, “Bizleri her fırsatta yalnız bırakmayan, yetiştiği kulübe ahde vefa örneği gösteren Milli Takımın ve Galatasaray ‘ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu misafirimizdi. Babası Ömer Faruk Aktürkoğlu ve kardeşi Selim Aktürkoğlu ile birlikte Futbol okulumuzu ziyaret eden Kerem’ e teşekkür ederiz.” ifadeleriyle paylaşıldı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − = 87