BELEDİYENİN O HİZMETİ TAM NOT ALDI

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi ekipleri yeraltı çöp konteynerlerinin zemin çalışması tamamlanan  yerlerde montajı yapılarak vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Gölcük’te uygun olan yerleri tespit ederek konuşlandırılan yeraltı çöp konteynırları vatandaşlardan tam not aldı.

 

 

 

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında saatlik çöp uygulaması devam eden mahallelerde, uygun görülen alanlara, yeraltı çöp konteyneri koyma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği tarafından üretimi yapılan yeraltı çöp konteynerlerine taleplerin artması nedeniyle çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

BU YÖNTEMDE KOKU VE PİSLİK YOK

 

Bu hizmetin Gölcük’ün belirlenen bölgelerinde devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti. Koku yapmayan, kedi ve köpeklerin çöpleri karıştırmayacağı bu konteynerinin yayılması ilçemizde temizliğe önemli bir katkı verecektir.

 

VATANDAŞLARI MEMNUN EDİYOR

 

Başkan Ellibeş uygulanmanın Gölcük’te belirlediğimiz bölgelerde devam edeceğini söyledi. Başkan Ellibeş, “Özellikle trafik ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu caddelerde yer altı çöp konteynırı uygulamasını hayata geçirdik. Bu uygulama ile beraber hem eskiden çöp toplamada saatlerinde meydana gelen trafik yoğunluğu  hem de çöplerin oluşturmuş olduğu görüntü ve çevre kirliliği ortadan kalktı. Ayrıca yerin altında geniş bir ortamda çöpler toplandığı için daha fazla çöp depolanabilecek. Çöp toplama esnasında caddelerde eskiden yaşanılan yoğunluk yaşanmamakta. Vatandaşlarımız bacaların alt kısmındaki pedallarla hiç el  değmeden ayakları ile  kapağı açarak çöplerini atabilirler. Bu bacalardan dışarıya herhangi bir kötü koku çıkması da mümkün değil. Bu sistemle birlikte hem çöplerine oluşturduğu kötü kokular hem de görüntü kirliliği tarihe karışıyor ve taleplerin artması nedeniyle üretimlerimizi hızlandırdık” dedi.

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 80 = 89