TRAKTÖR DEVRİLDİ 1 ÖLÜ, 13 YARALI

Kocaeli Kandıra İlçesi Safalı Köyünde sabah saatlerinde meydana gelen traktör kazasında, traktörde bulunan Sevim Duman isimli kadın hayatını kaybederken, yaralanan 13 kişi Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı

Edinilen bilgi ve iddialara göre;   İzmit İlçesi Alikahya Mahallesinde ikamet eden  bir gurup,  fındık toplamak amacıyla  sabah saatlerinde   Yeşilovadan otobüse binerek  Kandıra İlçesine gitti.  Gurupta bulunanlar, Otobüsten indikten sonra  Murat A isimli şahısın kullandığı  traktöre binerek fındık tarlasına gitmek üzere yola koyuldu.  Murat .A isimli şahısın kullandığı tarktör  Safalı Köyünde  bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak devrildi ve  şarampole yuvarlandı. Traktörde bulunan Sevim Duman(41) ile birlikte  Nurten Ateş, Sultan Meral, Gülcan Duman ve Enver Gökbudak  ve Murat A. yaralandı. Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahısları alarak Kandıra Devlet Hastanesine kaldırdı.  Evli ve 2 çocuk annesi olan Sevim Duman  kaldırıldığı hastanede  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati  tehliklerinin bulunmadığı öğrenildi.

ALİKAHYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Feci kaza ile ilgili  Jandarma ekipleri soruşturma başlatırken,Alikahya Merkez Körüktepe  mevkii Kılıçlar Sokak üzerinde ikamet eden inşaat ustası Şenel Duman’ın eşi olan ve   kazada yaşamını yitiren 2 çocuk annesi  Sevim Duman(41)ın  cenazesinin yapılan  adli işlemler sonrasında  Alikahya Süleymaniye Camiinden kaldırılacağı ve   Hayırsevenler  Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − = 93