BASKINLARA DİKKAT! YAĞMUR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre kentimizi iki gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış bekliyor. Dikkatli ol Kocaeli…


ÇOK SICAK

Kentimiz son günlerde adeta kavruluyor. Hava sıcaklıkları çok yüksek. Ancak önümüzdeki günlerde kentimizi gök gürültülü sağanak yağmur bekliyor. Yağmurun Kocaeli’ye cuma günü giriş yapması bekleniyor.

YARIN 33 DERECE

14 Ağustos Çarşamba günü yani Kurban Bayramının son günü kentimizde hissedilen sıcaklıklar yine çok yüksek olacak. Yarın parçalı bulutlu bir hava var beklenen sıcaklık 33 derece.

PERŞEMBE DE SICAK

15 Ağustos Perşembe günü ise yine bizi sıcak bir hava bekliyor. Havanın 30 derece olması bekleniyor. Nem oranı yüzde 91’e kadar çıkacak. Yani yine yakıcı bir hava bizi bekliyor.

YAĞMUR GELİYOR

16 Ağustos Cuma günü ise kentimizi gök gürültülü sağanak yağış bekliyor. Hava 30 derece olacak. Nem oranı yüzde 96 seviyelerine çıkacak.

BASKINLARA DİKKAT

Cumartesi günü de benzer bir tablo var. Hava sıcaklığı 28 derece. Nem oranı yüzde 96 seviyelerinde. Gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle oluşabilecek su baskınlarına karşı meteorooji tarafından uyarılar yapılıyor ve vatandaşların dikkatli olması isteniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1