Başkan Sezer köy muhtarı ile buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Köy Muhtarları Toplantısı’nı başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirdi. Köy muhtarlarının köyleriyle ilgili aktardığı talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer, “Sizleri mesai arkadaşım olarak görüyorum. Sizin istekleriniz bizim için önceliktir” dedi.  

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her ay düzenli olarak bir araya gelip, köylerle ilgili talep ve önerileri dinlediği Köy Muhtarları Toplantısı’nı, Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, Ahmet Karadağ, belediye daire müdürleri, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve köy muhtarları katılım gösterdi.

“SİZLERİ MESAİ ARKADAŞIM OLARAK GÖRÜYORUM”

Samimi bir ortamda geçen toplantıda muhtarlara seslenen Başkan Sezer, “Sizleri mesai arkadaşım olarak görüyorum. Talep ve önerileriniz bizim için önemli ve önceliklidir. Bu isteklerinizi öncelik sırasına göre belirleyip bir bir çözeceğiz. Köylerinizin mülki amiri olarak yapılacak çalışmalardan da mutlaka haberdar edileceksiniz. Amacımız hep birlikte sorunlarının üstesinden gelerek yaşam kalitesini arttırmış bir kentte, mutlu bir şekilde yaşamımızı sürdürmektir. Bu hedefe de çok çalışarak ulaşacağız” dedi. Toplantı da Başkan Sezer, sorun ve sıkıntıları not alıp, çözümü noktasında da gerekli talimatları verdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 78 =