AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

 

AK Parti İl Başkanlığı 27’nci dönem milletvekilliği adaylarını kamuoyuna tanıttı. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Biz siyaseti asla savaş olarak görmüyoruz. Biz siyaseti rekabet olarak görüyoruz” dedi.

 

 

 

24 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala, AK Parti 27’nci dönem milletvekilliği aday listesini açıklamıştı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın birinci sıradan aday olduğu 13 kişilik listede, görevlerinden istifa ederek adayı aday olan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus yer almamıştı. Milletvekili Zeki Aygün ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ında aday adayı olmasına karşın giremediği listede dikkat çeken isim, en genç milletvekilliği adayı 18 yaşındaki Elifnur Bayram olmuştu. Sürecin ardından AK Parti İl Başkanlığı milletvekilliği adaylarını kamuoyuna tanıttı.

 

 

karsilama-(2)-001.jpg

 

YOĞUN KATILIM

İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen milletvekilliği aday tanıtım toplantısına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, mevcut milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Programa Milletvekili Aday Adayı olup da aday gösterilmeyen eski il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek’in yanı sıra Kadın Kolları Eski İl Başkanı Sibel Gönül’ün katılması dikkatleri çekti. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları arasında bulunan BBP’li Osman Tüfekçi de katılım gösterdi. Program öncesi polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alınırken salon arandıktan sonra katılımcılar salona alındı.

ADAYLAR HEPİMİZİN

Yaklaşık 5 bin partilinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Kocaeli’nin 13’ü hayırlı olsun, uğurlu olsun. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimde 13 kişi bizi mecliste temsil edecek. Listeler açıklandı. Artık adaylar hepimizin adaylarıdır. Canı gönülden söylüyorum ki aday adaylarımızın hepsi listeye girmeyi hak ediyordu fakat liste 100 kişilik değil. En genç adayımızı kutluyorum” diye belirtti.

 

iftar.jpg

TARİHİN EN BÜYÜK VİRAJI

“Önümüzde 28 gün var” diyen Eryarsoy, “Allah’ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu zamana kadar aldığımızdan daha fazla oy alacağız. Yapar mıyız, yaparız inşallah. 24 Haziran milattır. 24 Haziran asrın seçimleridir. Yeni bir dünya kurulurken, haritalar yeniden çizilirken Türkiye anca güçlü bir Cumhurbaşkanı ile devam edebilir. Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’la ittifak etmiştir. Tamamen organik, tamamen doğaldır. Allah’ın izniyle bu anlayış bir kez daha sandıklarda galip gelecektir. Büyük Türkiye için tarihin en büyük virajı için son 28 gün. Hepinizin desteklerinize ihtiyacımız var. Her zaman ihtiyacımız vardı şimdi daha çok var” ifadelerini kullandı.

BEN 13’E TALİBİM

Eryarsoy’dan sonra sözü alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Allah’a ne kadar şükretsek az. Cumhurbaşkanlığı seçme iradesi bizim elimizde. Bu büyük bir nimet. Dünya’nın birçok yerinde yok bu. Bizde var. Her geçen gün geliştiriyoruz daha da geliştireceğiz. 13 vekilimizi inşallah meclise göndereceğiz. Ben 13’e talibim. Şu an 13 belediyenin hepsi AK Parti’nin. Niye 13 vekil olmasın. Benim inancım tam. Sandıklardan güzel sonuç alacağız. 108 kişi başvurdu ama liste 13 kişilik. Bugün bakıyorum aday adayları da burada. Allah razı olsun. Sonuna kadar beraberiz. İnsanlığa en güzel hizmeti verebilmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. AK yoldaşlarımızla birlikte bu yolu yürüyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

2000 doğumlu en genç milletvekilliği adayı Elif Bayram, “Ülkemizin en genç vekil adayı olmaktan çok büyük bir gurur duyuyorum. Bu ailenin içinde olduğum için çok mutluyum. Sayın Cumhurbaşkanımız 16 yıldır ülkemizde ilklere imza attı. Bana 18 yaşında milletvekilliği adayı olma şansı verdi. Cumhurbaşkanımız gençlerin önünü açtı. Hedef 2023, 2053, 2071. Vakit Türkiye vakti. Vakit Kocaeli vakti. Vakit çok çalışma vakti” ifadelerini kullandı. Bayram’dan sonra sözü alan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekilliği adayı Osman Tüfekçi, “BBP’de görev yapmış bir arkadaşınız olarak BBP’yi temsilen Kocaeli’den milletvekili adayı oldum. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

isik-001.jpg

BU TAKIMA KARŞI KİM OYNAR?

Milletvekilliği için yeniden aday olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Aday olan arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. Adayların hepsini gördünüz tanıdınız. Bu takıma karşı kim oynar. Allah’ın izniyle galip geleceğiz. Biz siyaseti asla savaş olarak görmüyoruz. Biz siyaseti rekabet olarak görüyoruz. Seçimin centilmence geçmesini diliyorum. Tüm partilerin buna dikkat etmesini ve sonucunda da herkesin eyvallah demesini bekliyoruz. 24 Haziran seçimleri bizim açımızdan oldukça önemli. 16 Nisan’da halk iradesini ortaya koydu ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ülkemiz resmen geçti. Bu seçimle birlikte ilk defa bu sisteme geçilecek. Milletvekillerini ve Cumhurbaşkanını aynı sandıkta farklı pusulada seçeceğiz. Güçlü Türkiye yeni sistemle gelişecek. Türkiye’yi prangalardan kurtaracağız. Yeni bir şahlanış yaşatacağız” şeklinde konuştu.

TEK PARTİ KAFASI

“Dünya’da son on yedi yılda yapılan on yatırımın 6’sı Türkiye’de” diyen Işık, “Büyük projeler birilerinin uykusunu kaçırıyor. Son 5 yılda şeytan taşlamaktan tavaf yapamadık. Ama yeni hükümet sistemiyle yeni bir şahlanışa başlayacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Gelecek çok güzel olacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan sonra da yeni nesil projelerle durmak yok yola devam. İnşallah 146 yeni projeyi hayata geçireceğiz. On gün sonra biz Kocaeli’deki yeni projelerimizi halkımıza sunacağız. Biz gelişmeye devam diyoruz. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı kanal İstanbul’u durduracağım diyor. Yerli otomobili çöpe atacağım diyen kafayı asıl millet çöpe atar. Bu kafa tek parti kafasıdır” dedi.

katilim-021.jpg

 

YENİ BİR REKOR KIRACAĞIZ

Son olarak Işık, “Cumhurbaşkanı adaylarına bir bakın Allah aşkına. Bunların içerisinde sayın Cumhurbaşkanımız kadar tecrübelisi var mı? 24 Haziran’a kadar çalışmalıyız. Halkımıza bu durumu gençlerimize, halkımızı anlatmak zorundayız. Bundan sonra çıtayı çok daha iyi noktaya çıkaracağız. 24 Haziran’da yine başarıyı elde edeceğiz. Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olacağız. Her seçim akşamı partimizin önünde coşkuyu yaşamak bizlere nasip oldu. Çalışmaktan başka yolumuz yoktur. Kocaeli’de yeni bir rekor kıracağız. Cumhurbaşkanını en fazla destekleyen şehirlerden birisi Kocaeli olacak. Ben size güveniyorum. Tüm teşkilatımıza güveniyorum. Teşkilatımız halkımızla aramızdaki köprüyü kuracak. Genel merkezimiz bir liste oluşturdu. Kocaeli çok seviyeli bir tavır ortaya koydu” diyerek sözlerini sonlandırdı. Aday tanıtım toplantısının ardından toplu iftar yapıldı.

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3