BAŞKAN SEZER: KORONA VİRÜS’ÜNDE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

GÖLCÜK BELEDİYESİ “KORUCU MASKE” DAĞITIYOR

İlçenin tüm mahallelerinde cadde ve sokakları dezenfektanlı kuyu suyu ile aralıksız yıkayan, ortak yaşam alanlarında dezenfektan çalışmasına devam eden Gölcük Belediyesi; halk pazarlarında da birçok önlem aldı.

PAZAR YERLERİNDE MASKE DAĞITILDI

Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı uyarınca; toplu yaşam alanlarında maske takma zorunluluğunun getirilmesi nedeniyle: Pazar yerlerinde vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske dağıtıldı. Yine; otobüs kooperatiflerine ve taksi duraklarına da yolculara verilmesi için maske verildi. Ayrıca; pazara giriş ve çıkışlar, ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınıp, el yıkama için su deposu koyuldu ve girişte vatandaşların ellerine dezenfektanlı sıvı sıkıldı.

BAŞKAN SEZER: KORONA VİRÜS’ÜNDE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

İlk günden bu yana tüm gerekli önlemleri aldıklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Haçlı Seferleri, Moğol İstilası, Fetret Devri, İstiklal Harbi gibi sayısız badire ve zor zamanları atlatan milletimiz; Allah’ın izniyle Korona Virüs illetinin de üstesinden gelecektir. Güzel günlerin en kısa sürede gelmesi için; devletimizin aldığı tedbirlere ve kararlara riayet etmemiz, sadece resmî açıklamalara itibar etmemiz, işbirliği, yardımlaşma ve dayanışma halinde olmamız çok önemlidir” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − = 80