FAZLA SÖZE GEREK YOK TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM

Bembeyaz bir görüntüye bürünen ve kar yağışının devam ettiği Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkı karla buluşmak isteyen vatandaşların vaz geçilmez adresi olmaya devam ediyor. Şuan ki görüntüsü karlar altında olan Erikli Tepe Tabiat Parkı tek kelimeyle muhteşem. 

Kayın ormanları arasında bulunan ve Gölcük’e 17 kilometre uzaklıktaki Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda kar kalınlığı bazı yerlerde 1 metreye kadar ulaştı. Beyaz örtünün ayrı bir güzellik kattığı Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkında keyifli vakit geçirerek kar topu oynayıp kızağa binmek isteyen  vatandaşların ilgi odağı oldu.

TURİZM ALANINDA ÖNEMLİ ADIM

Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduğu bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4