Başkan Sezer, Başkan Seymen ve Heyetinden Gazetemize Ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük  İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi,  AK Parti Gölcük  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer;  “Ziyarette yaptığı konuşmada, demokrasinin ayrılmaz bir unsuru olan basının, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasında hayati bir işleve sahip olduğunu belirterek, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden basın emekçilerimize nezaket ziyaretinde bulunmak istedik” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gölcük  İlçe Başkanı Çetin Seymen; “İlçemizde görev yapan gazetecilere ayrı önem verdiklerini ifade eden Seymen, yerel gazetelerimiz bizim için çok kıymetli “Bizler için basın olmazsa olmazlarımızdandır. Kıymetli basın mensuplarımızla ortak bir çalışma içinde her zaman olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bugün ilçemizin kıymetli basınını ziyaret edeceğiz, bugün sizlerle olmak istedik. Zaten parti misyonumuzda kucaklama vardır. AK Parti tüm Türkiye’yi kucaklayan, bütün görüşleri kapsayan ve bu görüşlere demokratik kurallar içerisinde saygıyla yaklaşan bir partidir. AK Parti gelecek kuşaklara iyi bir Türkiye bırakmak için bu sahnede yerini almıştır. Partimizin ortak paydası vatandır da diyerek hem ziyaret hem de vatandaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzun mesajını verelim”  ifadelerini kullandı.

Gölcük Vizyon Gazetesi sahibi Tuğba ve Serkan Zeren’de  ziyaret için Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Seymen ve heyetine teşekkür etti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =