BAŞKAN SEZER, SABAHIN İLK IŞIKLARIYLA SAHAYA İNDİ

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle, sosyal medyadan vatandaşlarına seslenen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ” Gölcük Belediyesi görevin başındadır, sizler müsterih olun” demişti. Başkan Sezer, sabahın erken saatlerinde ekiplerin başında sahaya çalışmalarına katıldı ve çalışmaları tek tek denetledi.
Gölcük Belediyesi ekipleri hali hazırda 7 ekiple kent içinde acil durumlara müdahale ediyor. Vatandaşın ekmek ve diğer ihtiyaçları için canla başla çalışıyorlar. Sokağa çıkma yasağının ilanından sonra sosyal medya da vatandaşlarına seslenen ” Gölcük Belediyesi görevin başındadır, sizler müsterih olun” diyen Başkan Sezer, sabahın ilk saatlerinden itibaren sahada ve çalışmaları denetliyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Sezer ” Ekiplerimiz sabahın ilk ışıklarından bu yana görevlerinin başındalar ve hemşehrilerimizin ekmek ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Devlet Hastanesi Sağlık Personelini, saat 06.40’dan itibaren mesailerine 8 ayrı servis ile götürürdük. Mesaisi bitenleri de evlerine bıraktık. Ekiplerimiz; sokak hayvanlarını da unutmayarak tüm mahallelerde besleme yapıyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz pazartesi gününe hazırlık yaparak yolları yıkamaya ve süpürmeye devam ediyor. Ayrıca; çöpler toplanıyor, mazgallar temizleniyor. Şehrimiz Pazartesi günü için hazırlanıyor”dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4