BAŞKAN GEZER; ‘GENÇLER ÜLKEMİZDEN GİTMEK İÇİN ARAYIŞ HALİNDELER’

3 ay önce göreve atanan Gölcük İYİ Parti Gençlik Kolu Başkanı Serhat Gezer ve yönetimi gününü Gölcük ‘te ki yerel basına ayırdı. Gazetemizi ziyaret eden Gezer,  önemli açıklamalarda bulundu.

Gölcük İYİ Parti Gençlik Kolu Başkanı Serhat Gezer’eİlçe Sekreteri İrem Kısa, Eğitimden sorumlu Başkan yardımcısı Emin Tortumlu, Teşkilat Başkanı Kazım Kandemir, Basın ve Sosyal Medya Sorumlusu Caner Olcay, STK’lardan Sorumlu Başkan yardımcısı Nilsu Barak  eşlik etti.

‘500 GENÇLE SAHADA OLACAĞIZ’

Başkan Gezer ” Partimizin kuruluşundan bu yana Gençlik Kollarında görev yapan Başkan ve yönetim kurullarına teşekkür ederek sözlerime başlamak isterim. Bizde daha önce emek veren arkadaşlarımız gibi partimize ivme kazandırmak için kolları sıvadık. İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz ile Kadın Kollarımızla  uyumlu çalışarak gençleri partimize kazandırmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Gölcük’te sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz seçim startı verildiğinde Gölcük İYİ Parti Gençlik Kolları olarak 500 gençle sahada olacağız.

 

GENÇLERİN KAYGILARI ORTAK

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu problem sıralamasında gençlerin yaşadıklarının birinci sırada olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki ekonomi, demokrasi, hukuk, adalet önemli ama bu problemlerin hepsinin en büyük mağdurunun gençler olduğunu unutmamak lazım. Türkiye’nin her bir bölgesinde dertler ortak, kaygılar ortak. Dayanma eşiğini geçmiş. İşsizlik Türkiye için problemse genç işsizliği daha büyük bir problem. Bu genç işsizliği nereye giderseniz gidin görebilirsiniz.

‘GENÇLER ÜLKEMİZDEN GİTMEK İÇİN ARAYIŞ HALİNDELER’

Ülkemiz İYİ yönetilmiyor. İşsizlik, ekonomik sıkıntı ve her gün yapılan zamların sorumluları,  sorumluluk almazken biz iktidar olduğumuzda sorumluluk alacağız, kaçmayacağız.  Ülkemizde yaşayan gençlerin iktidardan umudu kestiklerini partimize yöneldiklerini görmekten mutluyuz.  İlçemizde yaşayan gençlerin sosyal hayata katılımını sağlayacak  projelerin eksikliğini görmek bizleri üzüyor. Gençler hem ilçeden hem de ülkeden gitmek için arayış halindeler. İYİ Partili gençler olarak önce ülkemizi AKP iktidarından kurtarıp sonrasında yerel seçimlerde iktidar olup gençlerin umudu olacağız.

Tüm Gölcük’lü gençleri İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5