AK PARTİ KÖYLERDEN DESTEK İSTEDİ

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı ilçemizin köylerinin tamamına bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin bir kısmına Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da katıldı. Alp ve Katırcıoğlu ziyaretlerde köylerimiz hep bizimle oldu, bu seçimde de Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye yolunda köylerimizden destek bekliyoruz” dedi.

 

 

 

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Gölcük İlçe SKM tarafından düzenlenen programlar kapsamında Gölcük’ün her noktası karış karış gezilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve parti yöneticileri, Ayvazpınar, Ümmiye, Hasaneyn,  Sofular, Panayır, Nüzhetiye, Feradiye Şevketiye, Mesuriye, İcadiye, İrşadiye, Sofular, Lütfiye, Hamidiye, Selimiye olmak üzere ilçemizin tüm köylerine ziyaret düzenledi. Ziyaretler oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirildi.

24 HAZİRAN’DA ‘İSTİKRAR’ DENİLECEK

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden ve bayramlarını kutlayan İlçe Başkanı İdris Alp, “AK Parti hiç bir zaman yapmayacağı bir şeyi vatandaşlarımıza vaat etmemiştir. Partimiz ne söz verdiyse yerine getirmiştir. Köylerimiz de yapılan hizmetleri, kendilerine verilen değeri görmüş ve her zaman en güçlü desteği vermiştir. Köylerimizin kararı her zaman AK Parti’den yana olmuştur ve 24 Haziran’da yine kararları istikrardan yana olacaktır. Vakit milletimizin istikbaline sahip çıkma vaktidir. Vakit, ülkemizin geleceğine damga vurma vaktidir. Vakit Türkiye vaktidir” diye konuştu.

BU SEVDA İLE YOLLARDAYIZ

Köy sakinlerine misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları için teşekkür eden Milletvekili Katırcıoğlu, “Ormanlarımıza, su kaynaklarımıza sahip çıkma konusunda 16 yıldır çok büyük işler başardık. Yolları, köprüleri, tünelleri, havaalanlarını yaparken, köylerimizi, ormanlarımızı, su kaynaklarımızı da asla ihmal etmedik. Köylerimize de önemli yatırımlar yaptık. Çünkü bu ülkenin 81 milyon vatandaşına olduğu gibi, taşına toprağına da sevdalıyız. Bu sevda ile 16 yıldır yollardayız. Bu sevda ile ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

TOPRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Devamında “İnsan topraktan ayrılmamalı, topraktan kopmamalı” diyen Katırcıoğlu, “Bundan sonra da yapılması gereken ne varsa ülkemizin imkanları doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabiatla barışık olan kendisiyle de barışık olur. Özellikle gençlere tavsiyemiz, toprakla uğraşması. Toprağımıza, ormanımıza gözümüz gibi sahip çıkmalıyız. Tarım, hayvancılık ve ziraat alanında kapasitemizi çok daha iyi kullanabiliriz. Bu alanlarda çok önemli destekler veriyoruz ve bu destekleri daha da geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERECEĞİZ

Ziyaretlerde son olarak 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Katırcıoğlu, “Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile 24 Haziran’da hep birlikte bir bayram daha yapacağız. 24 Haziran’da rekor bir oy oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vereceğiz. Köylerimiz özellikle seçimlerde bizleri hiç bir zaman mahcup etmedi ve yine büyük bir destek vererek mahcup etmeyecektir. Büyük ve güçlü Türkiye davasından bugüne kadar asla taviz vermedik. 24 Haziran’da vereceğimiz oylar ile güçlü Türkiye’nin önünü açmış olacağız” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 39