BAŞKAN BAHRİ YAVUZ’DAN HÜZÜNLÜ VEDA YAZISI

 

 

Kocaelispor ve büyük taraftarı için büyük önem taşıyan İsmetpaşa Stadına artık veda etti. Bu hüzünlü veda sonrasında Başkan Bahri Yavuz duygusal bir yazı paylaştı.

 

 

 

 

 

 

Kocaelispor bilindiği gibi İsmetpaşa Stadı’nda geçtiğimiz hafta sonu son maçını oynadı. Kocaelispor ve büyük taraftarı için büyük önem taşıyan bu stada artık veda etti. Bir çok anının yaşandığı bu stada vefa etmek hem taraflar için hem de Başkan Bahri Yavuz için oldukça zordu. Maç sonu duygusal anlar yaşandı. Başkan Yavuz’da İsmet Paşa Stadının ağzından duygusal bir yazı paylaştı. Bakın Yavuz o yazıda neler yazdı.

 

SİZLERE DE ELVEDA DOSTLARIM!

46 senede Kocaelisporumuza ve sizlere, imkanlarım ölçüsünde elimden geldiğince ev sahipliği yapmaya çalıştım. Bu süre zarfında sevinçlerinize, hüzünlerinize, zaferlere, şampiyonluklara, rekorlara ortak oldum, hepinizi yakından tanıma fırsatına eriştim. Bugün Kocaelisporumuzdan ziyade benim için geldiğinizi bana hissettirerek, beni bu son günümde çok mutlu ettiniz. Uzun süredir göremediğim eski başkanlar, yöneticiler, hocalar, futbolcular ve taraftarlarımızı da bugün yanımda görmek beni son derece duygulandırdı. Belki inanması zor ama aranızda en son 05 Kasım 1972’de görüştüğümüz dostlarım dahi vardı. Toplumun her kesiminin, gencinin-yaşlısının, erkeğinin-kadınının-çocuğunun, işçisinin-memurunun-öğrencisinin, binlercesinin bir araya gelebildiği, tek vücut olabildiği, tek yer olduğunu, tüm şehre bir kez daha gösterdiğiniz, bu son günümde yanımda olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkür ederim. İşi, askerliği ve diğer zorunlu mazeretleri nedeniyle bugün sadece aklı ve gönlü yanımda olabilen dostlarım sizlere de çok teşekkür ederim.

 

Kapılarımı sizlere açtığım günden, bu son günüme dek; kah Süper, kah Amatör lig ayırt etmeden yanımda olduğunuz, beni yeşil-siyah renkler ve Kocaelispor arması dışında hiçbir şeye muhtaç etmediğiniz için hepinize tüm haklarım helal olsun. 46 senede istemeden kırdığım, ayırdığım, zarar verdiğim dostlarım ne olur sizler de bana hakkınızı helal edin.

 

Ne demişti Orhan Veli: “Ölüm Allah’ın emri, ayrılık olmasaydı…”

 

Sizleri Allah’a ve halefim yeni stadyuma emanet ediyorum. Bana bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi, sevgi ve saygıyı yeni stadyuma da göstererek Kocaelisporumuzu hiçbir zaman yalnız bırakmayacağınıza olan inancım ve güvenim ile hepinize sağlıklı, huzurlu, sevinçli, yeşil-siyahlı ömürler diliyorum.

 

Sizlerden tek bir şey istiyorum: Beni, yaşadıklarımızı, hatıralarımızı asla unutmayın.

 

HOŞÇA KALIN… ELVEDA…

 

İZMİT İSMETPAŞA STADI

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − = 58